Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: ale dlaczego ty się dziwisz w ogóle, ze kobiety ghostuja albo nie odpisują? Czy ty wiesz co dzieje się na tinderze jakiejkolwiek dziewczyny? Wysyp wiadomości typu: Hej, co tam, odpisz lub niemoralnych propozycji i to nie jeden czy dwa przypadki tylko 90%. Problem leży tylko i wyłącznie w was samych - nie znacie umiaru a swoimi Hej, co tam nie zainteresujecie żadnej kobiety, chyba ze jesteście z wyglądu czadami
  • Odpowiedz
@Mamaboss: moja droga ja zagaduje normalnie , często odnosząc się do opisu badz zdjec,a jeżeli nie mogę do czego sie zaczepic to pytam "jak mija dzien?" , efekt? 3/4 to ghosting od początku wiec przestań pieprzyc ...
Z tej pozostalej 1/4 też jestem w zdecydowanej większości przypadków
ghostowany na późniejszym etapie
Ta apka to dno, rak
  • Odpowiedz
@Mamaboss Niestety ale muszę się zgodzić. Kiedyś kumpela 6/7 na 10 pokazywała mi jak wygląda jej skrzynka odbiorcza, to myślałem, że umrę że wstydu, jak faceci się zachowują
  • Odpowiedz
@Badmanek: Uwierz, że tak się nie dzieje tylko na tinderze, bo jesteśmy zawalane również spamem na innych social media… obcy faceci wypisują tak o na fb czy insta, oczywiście w głowie jeden cel, co jest kompletnym brakiem szacunku
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Aplikacje mają to do siebie, że ludzie oceniają się bardzo powierzchownie. Jeśli nie masz wyglądu, to musisz się wysilić i nawiązać jakiś ciekawy dialog, czymś zaintrygować, jakoś się wyróżnić spośród reszty. Jeśli nie masz ani tego ani tego, to zostają same porażki. Życie. Trzeba znać swoje miejsce na rynku matrymonialnym :)))
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: podchodzenie na zywo ma nizsza szanse na sukces niz na tinder. Tam przynajmniej wiesz ze dostales lajka i sie (zazwyczaj) spodobales. No i na zywo i na tinderze masz te same laski
  • Odpowiedz
@Pasterz30: no i lepiej dostać kosza odrazu niż marnować tygodnie i wiele godzin na pisanie z różnymi babami a po pierwszej randce dostać kosza bo jej się twój głos lub maniera nie spodobała,

To tak jakby chodzić do cukierni po tort a próbkę do skosztowania zamawiać z aliekspress xddd
  • Odpowiedz
@adamsowaanon no to lecimy dalej. Podchodzenie na zywo wymaga odwagi, dobrego otwieracza i nie masz pewnosci czy dziewczyna jest wolna, czy kogos szuka, czy zaraz nie dostaniesz w-------u od jej chlopa. Na portalach piszesz max kilka zdan siedzac na kiblu, umawiasz sie i te problemy ktore opisalem powyzej przeskakujesz. Oczywiscie laski dzis sa s---------e wszedzie i dalbym sobie spokoj i tu i tu
  • Odpowiedz
@Pasterz30: w rozmowie jeśli jest zainteresowana to w ciągu 5 minut max już będzie wiadomo czy ma chłopa, bo twarzy i zachowaniu oboje się dowiecie czy warto iść w to dalej,

Kilka tatuaży więcej i kolczyków

Da się ocenić czy kobieta jest ciepła z charakteru czy wredna, bardziej niż przez text
  • Odpowiedz