Aktywne Wpisy

Wreszcie moja czerwona bestia jest w pełni złożona.
RX 7800 XT w wersji Sapphire Nitro+, Ryzen 5600, 32GB RAM 3600 MHz. Buda Be Quiet Pure Base 500dx.
Miał wjechać jeszcze procesor z x3d ale w dzisiejszych czasach nie opłaca się ani kupować procka X3D ani przechodzić na AM5.
Jeszcze
RX 7800 XT w wersji Sapphire Nitro+, Ryzen 5600, 32GB RAM 3600 MHz. Buda Be Quiet Pure Base 500dx.
Miał wjechać jeszcze procesor z x3d ale w dzisiejszych czasach nie opłaca się ani kupować procka X3D ani przechodzić na AM5.
Jeszcze
źródło: 1000010358
Pobierz
kleboldswaifuv2 +13
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Co może być powodem mirki, że dawni znajomi ze szkoły bez powodu zerwali ze mną kontakt? Ot zaczęli mnie ignorować pomimo moich prób skontaktowania się i też pomimo tego, że w dalszym ciągu są aktywni w sieci dość często. Nic im nie zrobiłem ¯_(ツ)/¯ ostatnj raz z kumplem pisałem ponad 2 lata temu o jego aucie, bo chciał sprzedać i mieliśmy sie w związku z tym spotkać no i właśnie od tego momentu mnie olał prostym sikiem, pomimo, że przez ten okres próbowałem sie z nim jakoś skontaktować, ale nie byłem nachalny. Inna sytuacja z koleżanka, miałem do niek sprawe k czekam pół roku na odpowiedz, bo sprawa jest związana z pogrzebem mojej babki, studiowała teologie i teraz jest chyba w chórze kościelnym, wydawalo mi sie, że w dniu pogrzebu była wtedy przy organach, ale nie byłem pewny czy to ona, bo dawno jej nie widziałem, wiec po pogrzebie napisałem do niej, bo trakcie nie mogłem, a ona też sama jakos szybko z kościoła odeszła ¯_(ツ)/¯ no więc już pół roku czekam na odpowiedz
Jeszcze inna sytuacja, to z innym kolegą, miałem do typa sprawe, napisałem do niego i od ponad roku mi nie odpowiedział pomimo tego, że jest aktywny w sieci dość często, albo inna koleżanka też próbuje inicjować czasem kontakt np komentując jej zdjęcia, to zostaje olany ciepłym moczem, a nawet chyba usuwa moje komentarze. Ostatnio jej skomentowałem noworoczne zdjęcie z życzeniami na nowy rok i nie odpowiedziała.
Powtarzam nie jestem nachalny. Po prostu starałem sie zainicjować kontakt, bo kompletnie nie wiem co im sie stało i nie pokłóciłem sie z nimi, ot zaczęli mnie ignorować jakbym nie istniał ¯_(ツ)_/¯
#psychologia #relacjemiedzyludzkie #pytanie #przyjazn #znajomosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Już się raczej nie dowiesz co się stało, autobus odjechał. Przykro mi to mówić, ale czasem tak jest w życiu. Może żyją swoim życiem i nie wydajesz się im być potrzebny?
Laska która ci nie odpisała od razu po pogrzebie mogła pomyśleć "co mu tu odpisać, chłop jest w
@heniek_8 Może mi już odbija od tej samotności i sobie dopowiadam różne rzeczy. No mam żałobe do dziś, choć mniejszą niż świeżo po pogrzebie, serio myślisz, że to jest powód, że mnie olała? Nie
nie masz tak czasami że odbierzesz wiadomość i myślisz sobie 'nic pilnego, potem odpowiem' a potem zapominasz?
Mi się nawet w pracy tak zdarza, wtedy człowiek wychodzi na lenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może ona tak miała, zapomniała więc nie ma co liczyć czasu że przetrzymuje twoją sprawę pół roku, bo ona zapomniała po kilku godzinach.
Jak chcesz o coś zapytać, to po prostu się
─
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
2. Wiesz o nich dużo a oni udają kogoś innego i dlatego zacierają ślady.
3. Nie mogli na tobie pasożytować to dali sobie spokój.
Nie to nie. Napisz do mnie na priv to coś ci powiem.
@mirko_anonim: BO ty to niby taki interesujący haha
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
¯_(ツ)_/¯
──────────