Aktywne Wpisy

ossprime +56
Vox populi, vox tagei. Dniówka przed otwarciem hamburgerów. Hosso, trwaj.
Wołam @NimooZysku bo był chitry na tę wiedzę
#gielda
Wołam @NimooZysku bo był chitry na tę wiedzę
#gielda
źródło: Zrzut ekranu 2026-05-14 o 15.24.12
Pobierz
Luck_89 +92
Czołem Mirki i Mirabelki.
SZKELETAL: zbiórka na Gamefound WYSZTARTOWAŁA!
https://gamefound.com/pl/projects/wypok-games/umieszczenie-gry-szkeletal-na-platformie-steam
Wielu z Was pewnie pamięta SZKELETAL-a (tak, wiem, to już powoli robi się nudne jak flaki z olejem) - czyli wykopową gierkę-satyrę na tzw. polskich "ludologów", posklejaną łącznie w niecałe 3 miesiące (bo przecież, jak wiadomo, każdy potrafi wypuścić giereczkę w pół roku, prawda?). Ten paździerz jest wciąż dostępny za free do ogrania w przeglądarce na itch.io. Oryginalnie wyszedł na prima aprilis, co chyba
SZKELETAL: zbiórka na Gamefound WYSZTARTOWAŁA!
https://gamefound.com/pl/projects/wypok-games/umieszczenie-gry-szkeletal-na-platformie-steam
Wielu z Was pewnie pamięta SZKELETAL-a (tak, wiem, to już powoli robi się nudne jak flaki z olejem) - czyli wykopową gierkę-satyrę na tzw. polskich "ludologów", posklejaną łącznie w niecałe 3 miesiące (bo przecież, jak wiadomo, każdy potrafi wypuścić giereczkę w pół roku, prawda?). Ten paździerz jest wciąż dostępny za free do ogrania w przeglądarce na itch.io. Oryginalnie wyszedł na prima aprilis, co chyba
źródło: Zrzut ekranu z 2026-05-14 15-09-45
Pobierz

Ale dziwne też że tak ci to przeszkadza. Gdyby ona była twoją pierwszą to bym rozumiał, ale ona jest szósta.
Jeśli ta zazdrość nie przejdzie ci za miesiąc czy dwa to zakończ związek, bo to cię będzie gryzło zawsze
@mirko_anonim: po prostu umawiasz się ze zużytym towarem.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
oboje jestescie siebie warci i nie zasługujesz na lepszą
i tak powinienes mieć taką co miała sześciu typów
─────────────────────
─────────────────────