Aktywne Wpisy

butterfly +64

CzosenWan +70
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

Niektórzy moderatorzy myślą że są nieomylni. Odrzucają wszystkie odwołania.
Dodałem jeden wpis który usunąłem po kilku minutach, bo pojawiło się kilka osób śmieszkujących robiących syf. Usunąłem i tego wpisu już nie było. Dodałem go ponownie po dodaniu kilku użytkowników na czarną listę.
Moderator usunął mi ten nowy wpis i dał ostrzeżenie, że nie można powielać, wrzucać dwóch takich samych wpisów. Tylko, że tam był tylko jeden taki sam wpis.
Pomyślałem, że to jakaś pomyłka, i być może nie zauważył że wcześniejszy usunąłem, i tu niespodzienka, po 10 minutach wpis zniknął - miał czas na analizę - a ja otrzymałem bana na 4 dni.
#moderacja #ban #wykop
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
1. Wstawiłem wpis, 3 userów zrobiło mi syf bez żadnej merytorycznej uwagi, po prostu syf bez sarkazmu czy ironii - przegrywy przeciwstawiające się psychoterapii. Dodałem ich na czarną.
2. Wpis usunąłem i po kilku minutach wstawiłem ponownie. Widoczny był tylko jeden wpis, bo poprzedni usunąłem. Po kilku minutach przychodzi wiadomość od moderacji, że powieliłem ten sam wpis. Usunęli i nie było już żadnego
Linią obrony tych ludzi jest taka, że ich sytuacja się i tak nie zmieni, nawet jeżeli miało to by być prawdą, to uwolnienie