Anonim (nie OP): @programista15cm COPE Skoro facet wybrzydza mniej i bierze byle co by zamoczyć, a kobiety muszą mieć chada pod ręką, żeby chcieć się częściej pukać, to logiczne że faceci mają większe libido. Czyny, nie słowa. Czyny, synek.
Anonim (nie OP): @Dietetyq nie wiem po co dyskutujesz z tym odklejonym narcyzem, który na wykopie robi się na jakiegoś niewiadomo jakiego wygrywa, kobieciarz inwestor i co tam akurat sobie wymyśli. A realnie to siedzi całymi dniami na wykopie wymądrzając się tylko kim to on nie jest XD czy realnie istniejący aż taki życiowy wygryw siedziałby 24/7 na wykopie odpisując w sekundę anononom? XD
@Dietetyq: no masz swoją strefę komfortu i sobie w niej wegetuj. Been there. Nie oceniam. Tylko jak widzisz to jest wybór. Nie stajesz w zawodach to nie dziw się że nie masz nagród.
A co do niepotrzebncyg rzeczy to również nie wiem po co by je kupować. Ale jak chcesz mieć ten hajs na koncie to po prostu można akumulować kapitał. Mieszkania w Świnoujściu jeszcze tanie, a port raczej zbuduja
swoja grubą i brzydką żonę z którą jest razem 10 lat ^^
@Dietetyq: nie wiem jak na telefonie użyć bolda, ale zauważ co napisałeś. SWOJĄ. Czyli tak wybrał w życiu i w każdej chwili może zdecydować się zmienić swoje postępowanie
@mirko_anonim: Nie po prostu sprali babom łby, że chłopy się w większości do niczego nie nadają. Wmówili im, że muszą być silne i niezależne (od mężczyzn). Tymczasem dziewczyny świat i dzieci potrzebują do życia mężczyzn jak tlenu. Każda zdrowa psychicznie różowa wychowywana w pełnej rodzinie z dobrym męskim wzorcem to rozumie.
COPE
Skoro facet wybrzydza mniej i bierze byle co by zamoczyć, a kobiety muszą mieć chada pod ręką, żeby chcieć się częściej pukać, to logiczne że faceci mają większe libido. Czyny, nie słowa. Czyny, synek.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
──────
@programista15cm: nie mają
A co do niepotrzebncyg rzeczy to również nie wiem po co by je kupować. Ale jak chcesz mieć ten hajs na koncie to po prostu można akumulować kapitał. Mieszkania w Świnoujściu jeszcze tanie, a port raczej zbuduja
@Dietetyq: nie wiem jak na telefonie użyć bolda, ale zauważ co napisałeś. SWOJĄ. Czyli tak wybrał w życiu i w każdej chwili może zdecydować się zmienić swoje postępowanie
Każda zdrowa psychicznie różowa wychowywana w pełnej rodzinie z dobrym męskim wzorcem to rozumie.