Wpis z mikrobloga

swoja grubą i brzydką żonę z którą jest razem 10 lat ^^

@Dietetyq: nie wiem jak na telefonie użyć bolda, ale zauważ co napisałeś. SWOJĄ. Czyli tak wybrał w życiu i w każdej chwili może zdecydować się zmienić swoje postępowanie

• Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie po prostu sprali babom łby, że chłopy się w większości do niczego nie nadają. Wmówili im, że muszą być silne i niezależne (od mężczyzn). Tymczasem dziewczyny świat i dzieci potrzebują do życia mężczyzn jak tlenu.
Każda zdrowa psychicznie różowa wychowywana w pełnej rodzinie z dobrym męskim wzorcem to rozumie.
  • Odpowiedz
Ta dyskusja zmierza w tym kierunku co dyskusja o tym czy bycie bogatym to wybór (pod wątkiem gdzie 90% osób odradzało zmianę pracy 12k na 35k z lepszymi warunkami)

@programista15cm: tak i ja byłem jednym z tych którzy pisali że to nie jest takie proste - bo ja wolę pracować 5h dziennie z poziomem stresu 2/10 niż pracować realnie 9h dziennie na full skupieniu z poziomem stresu 7/10 - gdzie w
  • Odpowiedz
ale z 10k na 20k już nie ma takiej kolosalnej zmiany

@Dietetyq: każde 5k miesięcznie to jest duża zmiana imho. Mimo że z boczkami mam już prawie 30k (cześć z nich nie będzie na długo)

Gdybym dostal kolejne 5 to odpaliłbym nowa inwestycje albo kupil w końcu auto w leasingu

Szczerze mówiąc szukam oe na 25
  • Odpowiedz