Aktywne Wpisy
Podsumowując:
-7 lat pasożytowania na starych i mieszkanie z nimi w domu
-Zarabianie powyżej średniej krajowej przez większość tych 7 lat
-Oszczędzanie na wszystkim, auto stary rupieć, telefon nadaje się do muzeum
-Odmawianie wszystkim znajomym co chwilę wyjazdów w góry, czy na wakacje
-7 lat pasożytowania na starych i mieszkanie z nimi w domu
-Zarabianie powyżej średniej krajowej przez większość tych 7 lat
-Oszczędzanie na wszystkim, auto stary rupieć, telefon nadaje się do muzeum
-Odmawianie wszystkim znajomym co chwilę wyjazdów w góry, czy na wakacje

fevo +40
źródło: temp_file8029197473351846124
Pobierz

takie sa wlasnie skutki braku kontaktu z dziewczynami
jadac na uczelnie (mam dosc daleko)
tak mniej wiecej 1,5h przed miejscem dosiadla sie jakas dziewczyna
nie widzialem dokladnie jej twarzy tylko katem oka i wydawala sie calkiem ladna, naturalna do tego ladnie pachniala dla mnie to zawsze mega plus, po jakos pol godzinie weszla jeszcze jej kolezanka
w pewnym momencie zszedl temat na obstawianie, no spoko wiec oglada pilke nozna
ciezko znalezc taka dziewczyne sam sporo ogladam do tego tez kosza
ja jak debil siedzialem i patrzylem w okno sluchajac se muzyki, a kusilo mnie wsm cos powiedziec bo akurat dala taki typ ze xd
potem zaczela jej cos opowiadac o pracy ze pracowala tam z czar%^*# wiadomo o co chodzi nie bede dokanczal
i nwm szczerze to jest p------e laska z dystansem ktora sie nie oburza o byle slowka
ze swieca takich szukac, pewnie bede teraz o tym myslal przez nastepny tydzien ze byla idealna i w ogole, bo ciezko znalezc taka laske
wiekszosc to typowe npcty
i tak dla porownania w ten sam wieczor wrocilem do akademika przywitalem sie ze znajomym, a tam u niego siedzialy dwie laski no z wygladu typowe szony co liza sie z kim popadnie po 2 piwach i wtedy to mnie jeszcze bardziej ruszylo, ze j--------e jaki ja jestem glupi
moglem chociaz zagadac moze by cos z tego wyniknelo bo wydawala sie w porzadku strasznie, a teraz nie ma opcji ze ja kiedykolwiek zobacze (creepem nie jestem) i nie bede dodawal zadnych postow na spotted
ja wiem ze jestem troche jebniety i nawet nie znam tej dziewczyny, a jedynie co mnie w niej urzeklo ze nie wydawala sie jak inne no do tego tez wygladala ladnie tak naturalnie
jedyne co mi zostaje to tinder chlopaki, ale boje sie ze bedzie zderzenie z rzeczywistoscia i po tygodniu bede mial dwie pary, a wtedy samoocena spadnie mi niesamowicie w dol
nie mam zamiaru dodawac wzrostu bo wtedy to by bylo wiadome XD czemu tak malo par, troche sie juz pogodzilem z tym ze jestem niski, ale ze mam brzydka morde to bym nie przebolal zawsze mi sie wydawalo ze wygladam w miare ok, od paru osob slyszalem ze jestem nawet przystojny (nie to nie rodzina) wiec wyszedlbym z tej swojej banki
i tak wiem tinder to w wiekszosci wylegowisko szonow, ksiezniczek itd ale sa wyjatki
moj znajomy znalazl tam laske, ktora ma troche wieksze ambicje niz chlanie co weekend
i sie fajnie dogaduja, licze na to samo
ja bedac niesmialy (musze sie po prostu otworzyc przed kims czasami to zajmuje 10min, czasami ciezej mi sie z kims dogadac) nie widze szans na znalezenie dziewczyny, oprocz tindera i znalezenia kogos ciekawego, a ten brak bliskosci mi momentami strasznie doskwiera
pozatym za rok 21 lat
#zalesie #rozowepaski #gorzkiezale
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
nie no, nie musisz od razu gejem zostawać, bez przesady, następnym razem nie zmarnujesz szansy
─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta
─────────────────────
· Zaakceptował: