Aktywne Wpisy

chwed +91
Popatrzmy sobie na cywilizację francuską i na cywilizację polskich parków przemysłowych.
We Francji np. podwyższenie wieku emerytalnego o dwa lata to nie jest zwykła decyzja administracyjna. To casus belli. Na ulice wylewają się tłumy. Palą się barykady, płoną opony, dym zasnuwa Pola Elizejskie, a związki zawodowe mają w pogotowiu całe arsenały… no, powiedzmy, bagietek, ale takich czerstwych, którymi można zrobić krzywdę. Francuski pracownik traktuje każdą niekorzystną zmianę jak osobistą zniewagę. Dla niego praca
We Francji np. podwyższenie wieku emerytalnego o dwa lata to nie jest zwykła decyzja administracyjna. To casus belli. Na ulice wylewają się tłumy. Palą się barykady, płoną opony, dym zasnuwa Pola Elizejskie, a związki zawodowe mają w pogotowiu całe arsenały… no, powiedzmy, bagietek, ale takich czerstwych, którymi można zrobić krzywdę. Francuski pracownik traktuje każdą niekorzystną zmianę jak osobistą zniewagę. Dla niego praca
źródło: image
Pobierz
Herm1t 0
A tak poważnie rozmawiając - jaka część waszego portfolio to GPW?
Każdy mówi żeby dywersyfikować i nie siedzieć po j---a w GPW tylko jakieś 30%, a przecież tutaj najlepsze banany są i mniejsza prowizja, bo nie ma przewalutowania.
#gielda
Każdy mówi żeby dywersyfikować i nie siedzieć po j---a w GPW tylko jakieś 30%, a przecież tutaj najlepsze banany są i mniejsza prowizja, bo nie ma przewalutowania.
#gielda

Pół roku temu zdradziła mnie dziewczyna, byliśmy razem prawie 2 lata. Z tego co mi mówił mój kolega, to nie wyszło jej z tym facetem, z którym mnie zdradziła i ostatnio widział ją z jeszcze innym chłopakiem jak sobie szli za rękę, czyli pewnie są razem. Sprawa wygląda tak, że ją wyrzuciłem ze znajomych na fb, unfollow na instagramie już na początku jak się o wszystkim dowiedziałem, została mi tylko obserwacja na tiktoku, ale kompletnie o tym zapomniałem, a na tiktoku jak się wejdzie na czyjś profil, to przychodzi tej osobie powiadomienie. Od jakiś 2 tygodni średnio co 2-3 dni przychodzi mi powiadomienie ".......obejrzała twój profil", czyli wchodzi na mojego tiktoka, na którego kompletnie nic nie dodaje, ale w jakim celu? xD Co ona w ogóle teraz ode mnie chce? Po co mnie stalkuje skoro ma nowego chłopaka, z którym paraduje po mieście trzymając się za rękę? #rozowepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Stary, to ty sie bawisz w jakieś unfollow z każdej możliwej stronki xD
A ona teraz ma jakiegoś beciaka i patrzy, czy ma szansę na coś lepszego. I przegląda byłych.
@Mr_3nKi_: chlop ma nadzieje, najgorszy typ chlopa