Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 27 lvl, od 8 lat siedzę w stolicy podkarpacia - studia i praca. Cały czas na wynajmie, zarobkowo szału nie ma. Zastanawiam się czy nie wrócić do domu na stałe. Znajomi się wykruszyli - czasami gdzieś wyjdę do kogoś. W zasadzie mam tylko pokój dla siebie, bo mieszkam z innymi lokatorami. Jestem singlem i raczej się to nie zmieni. A na wiosce więcej znajomych gęb, zielono dookoła, wiadomo trzeba byłoby coś porobić, ale to nie problem. Ogólnie nie wiem czy to dobry pomysł stąd ten post.

#zalesie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim jeżeli masz możliwość załapać dobrą robotę w rodzinnych stronach to powrót na włości nie jest głupi - rodzina i kumple. Człowiek to istota stadna i potrzebuje interakcji z innymi, inaczej głupieje.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Miasto całkiem spoko do życia, bezpieczne. Wynajem pokoju to tak 700 - 900 zł średnio. Kawalerki drogie dość. Z pracą to różnie, są strefy typu Jasionka/Tajęcina/Zaczernie/Dworzysko i tam myślę spokojnie jest coś do ogarnięcia jakbyś miał nóż na gardle - w sensie zakłady produkcyjne pracujące na 3-zmiany, gdzie ogłoszenia wiszą i wiszą. Mają też oczywiście jakieś stanowiska dla specjalistów/młodszych specjalistów. Jak masz papiery i jakieś doświadczenie, niekoniecznie ogromne,
  • Odpowiedz