Aktywne Wpisy

lubie-sernik +34
Mam w nodze 12 śrub i dużą tytanową płytkę bo nie umiem jeździć na hulajnodze.
Od prawie dwóch lat kuśtykam, nie zginam nogi i nie prostuje w pełnym zakresie. Co tydzień wydaje 270 zł na fizjoterapeutę (od dwóch lat).
Długo leżałem więc dużo przytyłem.
xD
Od prawie dwóch lat kuśtykam, nie zginam nogi i nie prostuje w pełnym zakresie. Co tydzień wydaje 270 zł na fizjoterapeutę (od dwóch lat).
Długo leżałem więc dużo przytyłem.
xD
źródło: 1000053030
Pobierz
salad_fingers +18

W sensie rycerze plus ich zbrojni walczyli, a chłopi chowali się do zamku/grodu warownego.
Tak powinno zostać.
jak miałeś Grunwald to chłopy siedziały sobie z boczku i patrzyły jak na zawody
a jak któryś majętniejszy padł z konia to podlatywali, grabili i s---------i XD
Z drugiej strony byli ruchani na kilka batów,czasami dosłownie
w średniowieczu zwłaszcza po czarnej śmierci można powiedzieć, że był ,,rynek chłopa" i to on dyktował warunki
pomijając, że każde święto najmniejszego zaplutego świętego było wolne od roboty bo tak bozia przykazała
No to nieźle
Mi też się nie uśmiech strzelać w okopach. Mogę latać dronem, nawet je projektować po wdrożeniu się. Kij, w garażu składać. Ale do strzelania się nie nadaję
Taki przykład kiedyś jakiś gości pisał, że specjalistów po telekomunikacji dali na ćwiczeniach do kopania rowów (rowów na kable). ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Gav1nsky: no to nikt nie pójdzie, bo państwo polskie nie ma takiego argumentu, które by mnie i innych zmusiło.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mysliciel-z-internetu: p------e te ich dobre geny.
─────────────────────
─────────────────────
Nawet bezsensowna wojna na Ukrainie ma podstawy w biologii, kurczące się demograficznie imperium rozpaczliwie