Aktywne Wpisy

Ketoprofen +60
Wczoraj na dyżurze miałam (jeszcze) nastoletnią pacjentkę z nowotworem OUN. Dziewczyna z utrwalonym niedowładem, karmiona PEGiem.
W badaniach wyszły prawdopodobnie przerzuty do kości.
Mam r-------e święta całkowicie od wczoraj, nie mogę przestać myśleć o niesprawiedliwości jaką spotkała taką niewinną młodą osobę.
Dla mnie wierzenie w jakąś wyższą sprawiedliwość w postaci Boga świadczy po prostu o debilizmie i niskim IQ. Sorry ale no nie da się wierzyć widząc takie rzeczy.
W badaniach wyszły prawdopodobnie przerzuty do kości.
Mam r-------e święta całkowicie od wczoraj, nie mogę przestać myśleć o niesprawiedliwości jaką spotkała taką niewinną młodą osobę.
Dla mnie wierzenie w jakąś wyższą sprawiedliwość w postaci Boga świadczy po prostu o debilizmie i niskim IQ. Sorry ale no nie da się wierzyć widząc takie rzeczy.

Korowiov +3
O kurła....sobie pomyślałem, że Justyna to w moim wieku jest ( ಠ_ಠ) #rolnikszukazony Listów będzie fchuj i czuję że z tą męską energią to będą j---a jeszcze xD

@mirko_anonim: czy ja wiem? Do odpowiedzialnych rzeczy nie dasz studenta czy imigranta bez doświadczenia. A nawet jak dasz to z doświadczenia wiem jak to się skończy. No chyba że siedzisz na kasie, albo zbierasz wiśnie.
Przykład 1 (nie-IT): Kiedy pracowałem w sądzie, to sędziowie nie robili już prawie nic poza podpisywaniem się pod projektami wyroków, postanowień, zarządzeń, uzasadnień, pism przygotowanymi przez asystentów świeżo po studiach (i te studia to też tylko dlatego, że taki jest wymóg ustawowy), bez kwalifikacji zawodowych (po studiach prawniczych nie ma się żadnych samodzielnych uprawnień) i co
Na wyższe stanowiska jest bardzo mała konkurencja.
Żeby mnie zastąpić potrzebujesz kogoś…
- kto ma wyższe wykształcenie w
@mirko_anonim: wtedy to było 2x minimalna, teraz musisz dostać 6k.