Wpis z mikrobloga

Mając tyle lat to powinieneś już sobie zdawać sprawę, że baby nic dobrego nie przynoszą dla chłopa.

@Durisil: ktoś kto nigdy kobiety bliżej nie poznał nie miał skąd się dowiedzieć
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
Anonim (nie OP): @Durisil: ziom nie mam konta, byłem w kilku związkach niedługich i jednak bez baby to nie to samo. Wsyatrczy zwykła, normalna i twoje życie jest na innym poziomie. I tak wiem zaraz mi powiesz, że jak trafisz na toksyczną babe to nie jest fajnie - ale kto szuka toksycznej? wystarczy zwykła i masz już energie do życia.
@Rudz1elec: chłopie wolontariaty są dla dzieci albo
  • Odpowiedz
@Pechpechpech ja polece może nie kluby ale bary, puby, itp. Mniej imprezowe towarzystwo, da się kogoś poznać kto trafił tam bardziej przypadkiem.
W sumie z pubów i barów to ja znam większość moich znajomych xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP): .

Gdzie szukać kobiety mając 30 lat?

(Z góry zaznaczam, że kursy tańca odpadają bo nie chce się nauczyc i oni nie chcą singli :P). Najprościej by było przez jakieś hobby ale przeszukałem wszystkie miejsca w swoim mieście wojewódzkim - domy kultury, ośrodki, szkółki, instytuty i.. jest sporo zajęć ale DLA DZIECI lub SERNIORÓW.

Masz 30 lat, czyli nie dużo. Ja jestem kilka lat starszy od Ciebie, singiel i
  • Odpowiedz
Też mam 30 lat i na dniach prawdopodobnie rozstanę się z obecną dziewczyną, więc będę musiał zacząć szukać kolejnej i plan działania jest taki:

- Tinder - tak wiem że wiele osób uważa to za ściek, ale jakiś minimalny procent szansy jest że pozna się kogoś normalnego
- Jazda konna - to jest bardziej coś co ja sam chciałem spróbować, ale wiadomo że tam będą jakieś dziewczyny
- Siłownia - skrzyżowałeś spojrzenia z jakoś dziewczyną?
  • Odpowiedz