Aktywne Wpisy
Mucha_w_oku +23
Mucha_w_oku +126
#chwalesie #dzieci #rodzimowierstwo
Zabawne jest to, młody (6 miesięcy) się obudził (nakarmiony po uszy, źle spał) i moja robi tam cuda a on dalej płacze i robi ambaras, dała go mi, wtuliłem go do klaty i zasnął spokojny (。◕‿‿◕。) testów DNA nie trzeba. Zajebiste uczucie, nikt nie może go uciszyć, tym bardziej się złości, a jak leży z tatą
Zabawne jest to, młody (6 miesięcy) się obudził (nakarmiony po uszy, źle spał) i moja robi tam cuda a on dalej płacze i robi ambaras, dała go mi, wtuliłem go do klaty i zasnął spokojny (。◕‿‿◕。) testów DNA nie trzeba. Zajebiste uczucie, nikt nie może go uciszyć, tym bardziej się złości, a jak leży z tatą

Hej Mirki,
Zbieram środki finansowe na leczenie mojej mamy, która zachorowała na ciężki nowotwór, ale ma bardzo duże szanse na wyleczenie. Leczenie pochłonęło wszystkie moje oszczędności, stąd pierwszy raz w życiu założyłam taką akcję, ale zebrałam przez cały cykl zero złotych, stąd pomysł, żeby wrzucić ten post na mikro.
Pomińcie ten post, jeżeli chcecie mnie zderzyć z krytyką - wystarczająco cierpię od ostatnich 9 miesięcy.
https://zrzutka.pl/wbjyr2
Serdecznie Wam dziękuję!
#prosbaopomoc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Najlepiej załóż też konto i zrób znalezisko
─────────────────────
·
─────────────────────
─────────────────────
Zaloz na siepomaga.pl
Zrzutka to siedlisko wyciagania kasy i oszukiwania, podczas gdy siepomaga.pl weryfikuje zbiorki i sprawdza, ze kasa naprawde idzie do potrzebujacego. Kazdy kto minimalnie umie wi nternet, omija zrzutke jak tylko moze wlasnie ze wzgledu ze tam bardzo latwo sciemniac i wyciagac kase.