Aktywne Wpisy

miszkurkam +192
#motoryzacja #pokazauto #chwalesie
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
źródło: IMG_3282
Pobierz
carving85 +147

@mirko_anonim: zawsze mnie ten koncept zastanawiał, może ja jestem dziwny ale mi się osobiście nie chce gadać z laską aż tyle xd
no fajnie sobie pogadać w atmosferze PRZED, a też po wymienić kilka słów - ale o czym niby gadać z babą do rana
@Dietetyq: nie dziwny tylko nie spotkałeś laski z którą miałbyś o czym gadać. I tak, można z dziewczynami gadać o kwazarach, nikt tego nie sprawdza xd
to że nie każdy border jest taki sam. tym bardziej jeśli twoja borderka chodziła ma terapię i miała takie akcje to chyba rzeczywiście bym postawila krzyżyk na tej relacji.
co do reszty, że swojej perspektywy powiem tylko, że ja np nie mam tak z tymi granicami, wiadomo czasem brakuje atencji i różne myśli przychodzą do głowy np z powodu poczucia odrzucenia,
@SereneCipher: jak sie takie cos "stwierdza"?
@Dietetyq: wracalem 2 razy do domu 2h i laska ktora nie widzialem 10lat gadala do mnie bite 2 godziny bez 30sekund ciszy xD ja nie zadawalem zbytnio pytan
@komakow: a sam spotkałeś takową, czy tylko teoretyzujesz? bo ja osobiście np. poruszałem tematy filozoficzne / polityczne / astrofizyczne i albo je to nudziło realnie, albo interesowało je wyrażenie własnego punktu widzenia bez rozkmin nie wiadomo jak wielkich z każdej możliwej strony
@razdwatrzy55: no to akurat standard, czyli ona paplała bo chciała z siebie wyrzucić emocje i uczucia a nie że rozmowa która faktycznie coś wnosi, zmienia światopogląd itd.
@Dietetyq: spotkałem, nawet się z nią ozenilem ( ͡° ͜ʖ ͡°) tylko doprecyzuje, ja z nią nie rozmawiam o technicznych i czysto fizycznych kwestiach bo ona się na tym nie zna, ale bardzo dużo rozmawiam o samym koncepcie wszechświata, idei wieloswiatow i tak dalej. Nie wiem czy o to ci chodziło, bo jak chodziło Ci o same fizyczne zagadnienia
Fajne dziewczyny do zabawy, na weekend raz na jakis czas, na jakis wyjazd, naprawde lepiej sie z żadnymi nie bawiłem. Do budowania stalego zwiazku sie nie nadaja.
Maja niedojrzale i narcystyczne mechanizmy
jak dobrze ze mnie to nie spotkalo