Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: ciekawy temat, ale co, wcześniej tych negatywnych rzeczy u siebie nie widziałeś?
Może to kwestia zdyscyolinowania na celu? Wcześniej z-----------ś ładnie bo był ten przysłowiowy bat nad głową i stres, a teraz jesteś trochę sam sobie statek a nie miałeś wypracowanych zdolności do takiego prowadzenia się?

To że irytuje cię coś tam w rodzinie to bym oddzielił od tego że ciężej się myśli o jest gorsza wydajność. Spadek testo
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Mam podobnie jak Ty, w sensie z bardzo wysokich obrotów w pracy i życiu towarzysko zawodowym, przeszedłem do pracy gdzie przez 50% czasu nie robię nic i po 8 godzinach wychodzę z biura, wiedząc, że nikt nie zadzwoni bo nikt nie ma do mnie numeru telefonu. Jest fajnie, jest spokój, jest czas na wszystko.

Tylko w długim terminie to powoduje, że człowiek się zrobił trochę leniwy, ja od
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: za dużo kawy na pewno, jedna dziennie to już za dużo.
Ciekawy jestem czy powiesz że powód jak opisałem wyżej, niewycwiczona umiejętność (bo nigdy się nie zajmowało sobą, uciszało się te głosy) panowania nad rozkładem swojego zycia jeśli się go robi samodzielnie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @bukszpryt: Nie wiesz jak jest? Zapytasz co tam u Was to dostajesz odpowiedzi: spłaciliśmy kredyt / kupiliśmy działkę / przeprowadzamy się / dostałem awans.
Rozmowa toczy się wokół pieniędzy. Mało kto odsłania miękkie podbrzusze .

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja tam ostatnio akurat się dowiedziałem, że kolegę wywalili, znalazł nową robotę, ale dziadowsko płatną, chociaż z perspektywami. Ktoś inny na coś tam nie miał kasy itd.
Co to za koledzy, którzy się muszą licytować komu lepiej?
  • Odpowiedz