Wpis z mikrobloga

Zazwyczaj ofiary konserwatywnego wychowania to chłopy 27+, młodsi mają liberalnych rodziców, nie zdewastowanymi komuną, gdyż oni sami są w miarę młodzi.

@mirko_anonim: Dodoro w-------j, wcale nie jesteś i nigdy nie byłeś taki ładny
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Matka mojego znajomego z dziecinstwa zabraniała wszystkiego tak jak mi moja, tylko on się nie buntował i tak jak kiedyś mu zabraniała wychodzenia gdziekolwiek, to potem prosiła, żeby gdziekolwiek wyszedł do ludzi, ale już za późno.
  • Odpowiedz
@Rondo3: no skislem czytajac ten wpis. Wali te same copium teraz z anonima, typowi wyjątkowo ciężko sie pogodzić z tym, że jest zwyklym normikiem z wygladu. Pisze o tym wychowaniu tak jakby akurat to mialo najwiekszy wplyw na twoj sukces w zyciu xd
  • Odpowiedz
Tymczasem faktyczny przegryw, niski i brzydki, nieatrakcyjny nawet mając rodziców, którzy dawali mu wolną rękę to mimo to koniec końców siedział w domu, bo społeczeństwo go odrzucało i wyśmiewało, kobiety często jeszcze bardziej brutalnie niż faceci. Nie chodził na imprezy, spotkania towarzyskie, bo wiązało to się dla niego tylko z bólem psychicznym. To oni byli faktycznie straceni.

@Slavcel: literalnie ja
  • Odpowiedz
@Rondo3: Uderz w stół.... Czy wy, tępe oskary tagu nie możecie zrozumieć, że nie tylko magiczne zakola tworzą przegryw? Ja dawno wyszedłem z przegryw, bo maiłem już 6 onsów z juleczkami lvl 18-21. A dopóki byłem trzymany pod kolszem kija mogłem i moje życie było rodem z tagu. Po wpisie widać, że to jest inna osoba, bo nawet nie opisuje swojego przegrywu, tylko znajomego. I pod wpisem ludzie sami się
  • Odpowiedz