@mirko_anonim: z Razem mam kilka problemow, a najbardziej mnie bolacy to to ze jako programista15k na umowie cywilnoprawnej jestem dla nich pierwszy do odstrzalu
@Kopyto96 Ojoj biedny konfiarski odklejeńcu. Owszem. Whataboutism przedstawiający poglądy polityków Konfederacji vs imaginacje o jakichś julkach. Już trzeba było udać głupa i nie zauważyć komentarza, bo nic poza chochołem nie postawisz.
@PiccoloColo: Jakbyś poczytał moje komentarze, to wiedziałbyś, że nabrałem dystansu do partii I że mam e dupie te wojenki, ale jednak trzeba przyznać, że nie myliłem się co do lewackich odklejencow jak ty xD
@PiccoloColo: No naprawdę są super. Ultra podatki dla "bogaczy" czyli de facto klasy średniej, domniemanie winy w sprawach mężczyzna vs kobieta, ochrona "lokatorów" czyli złodziei mieszkań czy ekofanatyzm który wpycha nas w biedę. To ja już wezmę to oddanie Polski pod opiekę Maryi ( ͡°͜ʖ͡°)
Nie wiem jak trzeba być odklejonym by jako normalny koleś głosować na skrajną lewicę która otwarcie tobą gardzi, fani
Nie wiem jak trzeba być odklejonym by jako normalny koleś głosować na skrajną lewicę która otwarcie tobą gardzi, fani