Aktywne Wpisy

tytanowyy +404

Marple +374
Można starej babci plusa na szczęście, żeby pół bańki dobiła? #motoryzacja #pytaniedoeksperta
źródło: 1000075397
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000075397
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Mirko witajcie, proszę o polecenie pompy na 230V lub 12V, bez różnicy. Wydajnej pompy do oleju. Przepalony olej z beczki. Mam mauzera i aby zdać to do utylizacji to musze to przepompować, zwykłe pompy pompują jakieś 200 litrów w dwie godziny bo jeszcze trzeba zrobić przerwę aby sie silnik nie ugotował. Teoretycznie mi to nie przeszkadza aczkolwiek czy jest szansa skrócić ten czas? Pompy z allegro za 100zł są zwracane po pierwszym użyciu. Napisane jest 10l na minute a idzie około 2l więc nagrywam film i zwracam. Jest jakaś realna pompa, która faktycznie wypompuje 200 litrów w 15 - 20 minut? Jak napisałem na początku to i 230V może być zasilona. Budżet jakim mogę na to operować to 200zł. Kiedyś udało mi się trafić niczemu niepozorną pompe z chin do paliwa, wody i czegokolwiek. Za 50zł, 12V i realnie szło 5 minut 100 litrów ropy. Tyle tylko, że gruszką trzeba było zassać.
Sorry, że z anonima ale moje konto zostało zablokowane za śmieszkowanie z papierza.
#pytanie #kiciochpyta i pozwole sobie dać #mechanika bo mechanicy na pewno mają podobne problemy.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91