Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SzubiDubiDu +95
Ja mam jedno pytanie: CO SIĘ STAŁO Z DEMOGRAFIĄ WŁAŚCICIELI BMW?????
Dawniej typowo spotykanym kierowcą BMW to był sebix czy inny dresiarz łysa pała.
Aktualnie najczęściej za kierownicą bmw widzę jakieś Grażynki lat 40 lub alternatywki.
#motoryzacja
Dawniej typowo spotykanym kierowcą BMW to był sebix czy inny dresiarz łysa pała.
Aktualnie najczęściej za kierownicą bmw widzę jakieś Grażynki lat 40 lub alternatywki.
#motoryzacja
źródło: beemiarze
Pobierz

Jeszcze mniejsza szansa niż w dużym mieście. Raz, że młodzi masowo wyjeżdżają, bo nie ma zbytnio perspektyw jak nie dziedziczysz majątku/nie masz załatwionej dobrej lokalnej pracy i rozrywek skierowanych dla młodych, dwa, że jak jakaś 2x-latka zostaje to najczęściej ma już stałego partnera, dzieci, bo na ogół osiadający na stałe w małych miejscowościach znacznie szybciej zakładają rodzinę.
@mirko_anonim: pokorzystać z czego? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: obczaj sobie ile znajdziesz na tinderze w ogole lasek w miastach powiatowych xD jak znajdziesz 10/20 to bedzie wow
a facetów jest znacznie wiecej (widziałem u kolezanki)
@PanieAreczku xDDD w moim miescie rodzinnych powiatowym jest wieksza dysproporcja niż na tinderze xD i mam wrazenie ze gorsze laski maja wieksze wymagania niz lepsze w wojewodzkich
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@Kuba04: wobec tego trzeba celować w 15-19 :)