✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mirki dajcie plusa na pocieszenie. Po półtora roku zerwałem że swoją pierwszą dziewczyna. Glownie to ja podtrzymywalem ta relacje. Starałem się rozmawiać o problemach a słyszałem tylko że przesadzam i próbuje ja ograniczać. Po pewnym czasie pojawił się "kolega" i ostatnie 2 miesiące to była dla mnie tragedia. Kompletne ignorowanie mnie a ja głupi nie potrafiłem zerwać bo nadal strasznie ja kocham. To mnie najbardziej boli że mimo że najprawdopodobniej mnie zdradzala to dalej ja kocham i jak sobie pomyślę ile czasu spędzę szukając kolejnej to mi się odechciewa wszystkiego. Trzeba było urodzić się dynamicznym a że swoim charakterem nudziarza szanse raczej małe. #zwiazki #rozstanie #zdrada #zalesie
Zapisz sobie jak Ciebie traktowała i zawsze do tego wracaj jeśli przyjdzie Ci do głowy coś głupiego - np chęć odnowienia kontaktu. Początek jest ciężki, ale dasz radę. Ja po 5.5 roku związku w tym 1.5 roku po ślubie jestem w trakcie rozwodu, pierwsze dni były fatalne, ale rozchodziłem i jest lepiej. Będzie dobrze, nie analizuj za dużo i znajdź sobie jakieś zajęcie. Ja przez tydzień grałem w gierki i oglądałem filmy,
@mirko_anonim: Żadnego kochania szmaty, która zdradziła.. Teraz ten kolega bawi się jej głową, a Ty ja kochasz? Wiem, że boli, ale Ty masz ją nienawidzić za zdradę. Jakby była w porządku i Cie szanowała, to by nie potraktowała Cie w taki sposób. Miałem trochę inna sytuację, ale podobna po prawie 5 latach związku. Oczywiście okazało się, że też był bolec pod koniec na boku xD. Wiesz co? Jak się dowiedziałem
@mirko_anonim: po prostu beciakiem jesteś i ona totalnie już do ciebie straciła szacunek. W związku nie powinno być żadnych kolegów. Jak sobie na to pozwales to masz to co masz.
Mirki dajcie plusa na pocieszenie. Po półtora roku zerwałem że swoją pierwszą dziewczyna. Glownie to ja podtrzymywalem ta relacje. Starałem się rozmawiać o problemach a słyszałem tylko że przesadzam i próbuje ja ograniczać. Po pewnym czasie pojawił się "kolega" i ostatnie 2 miesiące to była dla mnie tragedia. Kompletne ignorowanie mnie a ja głupi nie potrafiłem zerwać bo nadal strasznie ja kocham. To mnie najbardziej boli że mimo że najprawdopodobniej mnie zdradzala to dalej ja kocham i jak sobie pomyślę ile czasu spędzę szukając kolejnej to mi się odechciewa wszystkiego. Trzeba było urodzić się dynamicznym a że swoim charakterem nudziarza szanse raczej małe.
#zwiazki #rozstanie #zdrada #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Miałem trochę inna sytuację, ale podobna po prawie 5 latach związku. Oczywiście okazało się, że też był bolec pod koniec na boku xD. Wiesz co? Jak się dowiedziałem
@mirko_anonim: błąd