Aktywne Wpisy
luke-mat +18

PIAN--A_A--KTYWNA +217
Sprawdź jaki typ kobiety zainteresuje się Tobą w ten weekend.
Zasady znacie.
#glupiewykopowezabawy #rozowepaski
Zasady znacie.
#glupiewykopowezabawy #rozowepaski
źródło: IMG_20260327_210655
Pobierz

Nie ma to jak porada, którą można wykorzystać.
@mirko_anonim: im to wcale łatwo nie przychodzi, to jest efekt dużego wysiłku i sporej pracy.
Różnica miedzi nimi a przegrywami jest taka że przegrywom się nie chce, a korpo szczurom oskarkom się chce i poświęcają czas na rozwój po pracy
@Linnior88: w jakim? xD
@mirko_anonim: to nie jest trudne
i efekt kuli śnieżnej trochę jak masz pewne sfery życia
@sberatel: @mirko_anonim: To. To są po prostu ludzie, którzy nie usiedli na dupie. Jak jesteś ciągle w trybie uczenia się, to nie jest ogromnym wysiłkiem utrzymanie tego i myślenie o kolejnych rzeczach. Ale jak się zasiedzisz to zacząć na nowo już
@DrGreen_2 ale cope, szkoda tylko że za tym stoją wyniki i certyfikaty
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
Wtedy nie musisz zapieprzać jak robót, bo każdy moment w szkole czy na studiach to czysty fun.
Mam 33 lata, poziom C-level, i cały czas się nie wypaliłem w swojej dziedzinie. Często łapie się na tym, że ciekawy problem z pracy to dla mnie większa frajda niż boss w Elden Ring, oglądanie seriali czy cokolwiek
A do tego XXI wiek: masa narzędzi. Ot, choćby duo Duolingo+ChatGPT świetny jest do nauki języków, do tego tanie samoloty i wakacje w miejscach z tymi językami, międzynarodowe korpo z ludźmi z całego świata, więc nic dziwnego, że nauka języków wchodzi szybko. Tylko po prostu nie każdy umie to wykorzystać,
@mirko_anonim: To co opisujesz nie jest jakimś powszechnym casem, ale się zdarza. Tacy ambitni ludzie często żyją pracą która jest ich pasją i hobby - lubią to co robią i rozwijają się w swojej