Aktywne Wpisy

PiersiowkaPelnaZiol +169
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

Salido +209
Minął 20. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-5
Pobierz

Im więcej serca dasz takiej dziewczynie tym bardziej je zniszczy. Zapamiętaj to.
@Linnior88: co za bzdury. Kobiety psychicznie potrafia krzywdzic gorzej niz faceci. Jak znajda slaby punkt to nie maja skrupolow i potrafia latami niszczyc druga osobe dla wlasnej satysfakcji.
@Linnior88: (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
najlepszy żart dzisiaj
@Linnior88: nie ma kobiet narcyzów?
Jak ty mało jeszcze wiesz ...
Nie ma znaczenia czy facet czy kobieta w tym przypadku - osoba która ma jakieś złe schematy musi zdać sobie z tego sprawę SAMA i SAMA chcieć je przełamać. Nikt nie wyleczył się od samodiagnozy jeszcze. Dojrzeć w sobie problemy to dopiero krok pierwszy.
@lexico: boki zrywać
@mirko_anonim: nie
@mirko_anonim: kogoś oduczyć - nie da się. Siebie oduczyć - jak się chce i znajdzie sposób jak, da się.