Aktywne Wpisy

marv0oo +314
Jestem w stanie sobie wytłumaczyć, jakby ktoś jakimś 20letnim gruzem tak parkował. Auto za pół darmo, to może go nie stać na parking.
Ale jak patusy jeżdżą nowymi beemkami, wymytymi na myjniach i zamiast zapłacić parę groszy na parking, to stają na chodnikach to aż mnie wykręca z żenady xD Typowa wARSZAFKA - auto w leasing, i żałowanie na parking. Wieśniaki się dorobiły nieco większych pieniędzy i już się uważają za szlachtę
Ale jak patusy jeżdżą nowymi beemkami, wymytymi na myjniach i zamiast zapłacić parę groszy na parking, to stają na chodnikach to aż mnie wykręca z żenady xD Typowa wARSZAFKA - auto w leasing, i żałowanie na parking. Wieśniaki się dorobiły nieco większych pieniędzy i już się uważają za szlachtę
źródło: jjj
Pobierz
radziuxd +230
źródło: 1000078488
Pobierz

Trafiłem na trochę dziwny #rozowypasek
Umawiamy się 2x w tygodniu jako fwb, a gdy się spotykamy idzie za mną do łazienki i robi mi jakieś maseczki, nakłada odżywki na włosy, smaruje brode olejkiem, obcina skórki przy paznokciach itp. Zapytałem dlaczego to robi, odpowiedziała że lubi dbać o kogoś i sprawia jej to przyjemność
Normalne czy lepiej uciekac bo wieje jakims borderem czy innymi zaburzeniami?
#rozowepaski #kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Lubicie chyba powtarzać modne słówka
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Nie masz prawa głosu
Pato.
Dbajac i ruchajac robi wode z mozgu facetom, bo nie portafila tego zakwalifikowac ani jako zwiazek, ani jako kolezanke-worek-na-sperme.
@mirko_anonim: kobieta jest od dbania
facet od bezpieczenstwa