✨️ Obserwuj #mirkoanonim Moja matka krzyczy, że mnie zabije. Nagrałem to. Teraz krzyczy, że na mnie policje wyśle i mnie wywiozą pod most. Mogę się jakoś bronić przed tą pijaczką?
Ciężka sprawa, wspoczuje. Ile masz lat? Bo wiesz, że jeśli nie miałby się kto tobą zajac to możesz w bidulu wyladowac?
Masz opcje zamknac się w pokoju i przeczekać? Kurde nie byłem nigdy w takiej sytuacji ale takie patologie są wśród nas a człowiek nawet nigdy się nie zastanawiał co by zrobił będąc w takiej sytuacji.
Kupiłem trochę pierwszy raz w życiu ETF. Wchodzę co chwila i patrzę co się dzieje, ale w porównaniu do śmieciuchów to tak się czuję jak na zdjęciu. To tak zawsze u Was? Znaczy się, u nas jest? Co robicie aby podbić emocje? Adrenalinę? Jakiś sport czy co?
Moja matka krzyczy, że mnie zabije. Nagrałem to. Teraz krzyczy, że na mnie policje wyśle i mnie wywiozą pod most. Mogę się jakoś bronić przed tą pijaczką?
#alkoholizm #prawo #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
A tak serio to dzwoń po pały i się nie zastanawiaj nawet.
Ciężka sprawa, wspoczuje. Ile masz lat? Bo wiesz, że jeśli nie miałby się kto tobą zajac to możesz w bidulu wyladowac?
Masz opcje zamknac się w pokoju i przeczekać? Kurde nie byłem nigdy w takiej sytuacji ale takie patologie są wśród nas a człowiek nawet nigdy się nie zastanawiał co by zrobił będąc w takiej sytuacji.