Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Wyjdź z domu i znajdź sobie jakieś hobby, najprościej xD Potem przyłącz się do jakieś społeczności która się fokusuje wokół tego hobby.

Tylko ty jesteś desperatem który szuka kobiety na siłę, to nigdy nie wyjdzie. Rób swoje, baw się życiem, poznawaj ludzi. Jeżeli nie jesteś brzdki/niski i będziesz miał farta - może spotkasz jakąś normalną kobietę która nie jest przeżarta socjalami, nie skakała na karuzeli benisów i w tym
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): 2 tygodnie temu tez sie tak zastanawialem ale ustawilem badoo na inne lokacje poza granica polski i nie wiem juz komu odpisywac xD
Tak one pierwsze piszą XDD
Par ponad 100 moze 200
gdzie w polsce prawie wcale
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Ja mam 41 lat, singiel od pewnego czasu, i poznaję dużo kobiet w wieku 25-35.
Oczywiście na żywo, bo nigdy nie próbowałem żadnej aplikacji "randkowej". Aplikacje mnie nie interesują, nawet bym nie umiał z kimś pisać, bo o czym? Umiem tylko na żywo kogoś zainteresować.
Piszesz że bywasz wśród ludzi, no to nie wiem jaki problem poznawać kobiety? Wiadomo że nie każda będzie Tobą zainteresowana, ale skoro poznajesz na żywo
  • Odpowiedz
Popracuj nad wzrostem i nad ryjem, wówczas same cię znajdą. Wiedz jednak o tym że w tym wieku zostają ci już same przeorane we wszystkie otwory, często skrobane, borderki, pijaczki, madki, grubaski itd. Jak liczysz na porządną i młoda to do ww. Atrybutów nad którymi trzeba popracować dorzuć jeszcze dom i firmę
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Lol typie ja mam 31, nie marudź. Pikniki, koncerty, jakies miejske atrakcje, domy spokojnej starości itp. Powiem tak, wystarczy gadać do ludzi, serio. Kiedyś poszedłem na trenuj z wojskiem pare razy, to sie mnie jakas babka uczepiła i potem każdy myślał, że jesteśmy małżeństwem. Przestałem przez to jeździć.
  • Odpowiedz