Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +12
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Soothsayer +86
Muszę przyznać że tak łaskawego lipca w kwestii upałów to ja nie pamiętam, bardzo mi się podoba taka pogoda, jest na tyle ciepło żeby polatać na krótko, na tyle zimno se można założyć długi rękaw czasem, można normalnie autem jeździć bez klimy i ogrzewania, czasem se popada czasem słoneczko, a nie 24/7 patelnia bez wytchnienia przez tygodnie

Jeśli ktoś zaczyna cokolwiek robić, to popełni błąd, zaufa niewłaściwemu człowiekowi, da się ponieść emocjom, zniechęceniu, albo zrobi wszystko dobrze, a i tak mu nie wyjdzie.
Tymczasem nie robiąc nic, unika się tego wszystkiego i można z bezpiecznej pozycji wszystko krytykować samemu pozostając bez błędów z jakich trzeba się tłumaczyć.
Jeśli ma się trochę realnego życiowego doświadczenia, cokolwiek się robiło i zaczyna się analizować rzeczywistość. To poziom ironii w internecie nie ma żadnego usprawiedliwienia. To się wręcz wylewa hektolitrami z każdego zakątka internetu.
Internet jest strukturalnie zatruty, społeczeństwo jest strukturalnie zatrutye. Śmieszki robiące memy w internecie są jeden do jednego przedłużeniem Januszy psioczących na sąsiada tylko w takim nowoczesnym wydaniu. To jest dokładnie ten sam mechanizm.
Im więcej rozumiem życie, świat, procesy jakie w nim zachodzą tym mam coraz mniejsze poczucie humoru. Posiadam je ale coraz mniejsze .
#przemyslenia #internet #socjologia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim