Aktywne Wpisy

adam-yxz +34
#sct #krakow #ekologia #samochody #niepopularnaopinia
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie

vieniasn +32
załóżmy boysband

Nie rozumiem zachowania koleżanki z pracy. Siedzimy obok siebie, współpracujemy. Czasem luźne gadki w przerwie. Żadnego podbijania, komplementowania, bycia specjalnie miłym - totalnie w------e. Nie interesuje mnie ta dziewczyna, ja jej raczej też nie. Ona po przejściach, życie się posypało, a ja co jakiś czas słyszę podteksty o byciu samą - w różnej formie. Wiem też, że umie kłamać. Nie ma chłopaka na socialach. Pisze często na komórce. Kątem oka widziałem tapetę z jakimś facetem albo nie wiem co tam było, ale nie zamierzam sprawdzać, bo nie o to chodzi w tym wpisie. Jaki cel ma takie zachowanie? Wystarczyłoby powiedzieć, że spędza czas z jakimś kolegą i już, a nie powtarzać bzdury w kółko. Chcę normalnie pracować...
Wie ile zarabiam, ale przecież wtedy mogłaby mnie próbować uwieść, a tak się nie dzieje od samego początku.
#logikarozowychpaskow #pracbaza #zwiazki #redpill
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
to po co się tym tak interesujesz? Za mało masz tam do roboty? ja ci zaraz znajdę zajęcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)