Aktywne Wpisy

congobongo +44
Zgłaszajcie filmiki konfitury na YT za dokuczanie i nękanie (podpada pod 107kw).
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura

SzubiDubiDu +193

Siema, mam ok 12 tys długów i chce je zacząć spłacać ale nie wiem jak. Mam 4 komorników więc dochodzi do zbiegu egzekucji. Każdy z nich mówi że mam wpłacać pieniądze jemu i tylko jemu. Próbowałem dogadywać się z wierzycielami i zaproponowałem 300-500zl/msc to powiedzieli że za mało i że będą kierować sprawy do sądu o ujawnienie majątku(którego nie mam). Naprawdę nie ma opcji żeby jeden komornik przejął wszystko i ja mu wtedy place co miesiąc dana kwotę ? Aczkolwiek wierzyciel mówi że mam mu płacić a nie komornikowi(mimo że nie godzi się na dana kwotę na msc). Jest może jakaś firmę co za hajs to połączy i będę mógł co miesiąc na to samo konto wysyłać hajs
#dlugi #bik #komornik #wierzyciel
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: wszyscy są z twojego miejsca zamieszkania/zameldowania? Wybierz tego do którego masz najbliższej, a do pozostałych napisz wniosek o przekazanie sprawy do łącznego prowadzeni dla wskazanego komornika, wyślij pocztą z potwierdzeniem odbioru. Powinni przekazać bez problemu raczej.
@mirko_anonim: Dużo. A na ile każdy z nich?
@mirko_anonim: Co zaproponowałeś? Tak po polsku.
Lepiej wpłacać do komornika - masz większą kontrolę na co zaliczane są wpłacone przez Ciebie kwoty.
────────────────────
───────