Aktywne Wpisy

tyrytyty +156
Wisła złoży oficjalną skargę do KE na Śląsk i ogólnie polski futbol że finansowanie go przez samorządy narusza regulacje o nieuczciwej konkurencji. Załączam potencjalne kwoty które musiałyby oddać kluby (i samorządy dostałyby bana na finansowe pomaganie im), to oczywiście górne widełki
KE nie musi nakazywać oddania pieniędzy ale w Hiszpanii już to zrobiła - jest precedens, natomiast jest wachlarz także pomniejszych środków które może zastosować by to ukrócić.
#mecz #
KE nie musi nakazywać oddania pieniędzy ale w Hiszpanii już to zrobiła - jest precedens, natomiast jest wachlarz także pomniejszych środków które może zastosować by to ukrócić.
#mecz #
źródło: image
Pobierz
annlupin +18
czy to jusz nocna jest
źródło: annlupin0098890
Pobierz

@Rudz1elec: Ale to wina kobiet?
@Rudz1elec: nie masz. Przedstawiasz narracje jakoby męska płeć ruchała co się rusza jak troglodyci-jaskiniowcy, więc musiała zarazem stygmatyzować drugą płeć za brak kontroli nad tym zjawiskiem.
Pod wpływem takiego "myślenia" arabowie dochodzą do wniosku że trzeba rozwalić córce głowe kamieniem bo wyszła na dwór bez nikabu.
Jako mężczyzne mnie ten sposób myślenia obraża. Nie jestem troglodytą.
Milo sie gada o tym, ze kazdy powinien byc odpowiedizalny tylko za siebie, ale jak sie mowi o odpowiedzielnosci kobiet, to huru duru.
Tak czy siak swoje poglady wymienilismy, milo poznac inne zdanie a Tobie zycze milego weekendu!
@Rudz1elec: to trzeba naprawić a nie balansować jedną patologie przez kolejną.
Wzajemnie, miłego.
@kaminarii: a ja uważam że żadna.
Uj cie obchodzi co bliźni jedzą na śniadanie i analogicznie uj cie powinno obchodzić z kim i jak często się ruchają.
Moja wolność to nie jest twój ból.
To tak samo jak ja nie bronię komuś ćpać, jak się zaćpa na śmierć to jego wybór.