✨️ Obserwuj #mirkoanonim Pytanie kieruję do kobiet: czy byście chciały żyć w eko-gospodarstwie?(link) Praca 7-8 miesięcy w roku, kilka miesięcy wakacji każdego roku, stałe utrzymanie, brak stresów, kontakt z przyrodą. Kierunek zupełnie przeciwny do wręcz wciskanego na siłę nowoczesnego stylu życia (niewolnika). #zwiazki #pytanie #rozowepaski #praca
@mirko_anonim: Ale od świtu do zmierzchu ( ͡°͜ʖ͡°) No i nie wiem, czy prowadzenie własnej firmy to "zero stresów". Życie na wsi jak najbardziej, ale tam, gdzie jest dobra komunikacja publiczna i mając pracę zdalną.
✨️ Autor wpisu (OP): Link dodaję bo nie wszedł : Rolnictwo prawdziwie zintegrowane! Rodzina, ekonomia, ekologia - Green Leaf Gospodarstwo. https://www.youtube.com/watch?v=LXann0XDEIw
Anonim (nie OP): Oj tak. Tyle lat za biurkiem i plucie na prośby rodziców bym pomogła w robotach przy ogródku, a teraz sama idę i coś robię albo proszę by mi coś dali do roboty.
Nie wiem czy bym mogła od rana do zmierzchu, ale na pewno te zwyczajowe 8h dałabym radę, słuchawki na uszy (audiobooki czy podcasty) i machanie przysłowiową łopatą, a jak wakacje to leżenie dupą do góry na
@mirko_anonim nienawidzę pracy fizycznej, a takiej przy ziemii i roślinach to już w ogóle mam PTSD po wakacjach i nie tylko u dziadków gdzie miałam ostry z-------l przy pieleniu, sadzeniu i zbieraniu warzyw i owoców. Wykopki ziemniaków czy żniwa to już w ogóle okropne rzeczy. Wolę siedzieć w biurze i nie babrać się w ziemii. Mogłabym jednak hodować kozy czy krowy ale wtedy to robota na cały rok bez względu na
Pytanie kieruję do kobiet: czy byście chciały żyć w eko-gospodarstwie?(link) Praca 7-8 miesięcy w roku, kilka miesięcy wakacji każdego roku, stałe utrzymanie, brak stresów, kontakt z przyrodą. Kierunek zupełnie przeciwny do wręcz wciskanego na siłę nowoczesnego stylu życia (niewolnika).
#zwiazki #pytanie #rozowepaski #praca
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
@mirko_anonim: Ale od świtu do zmierzchu ( ͡° ͜ʖ ͡°) No i nie wiem, czy prowadzenie własnej firmy to "zero stresów". Życie na wsi jak najbardziej, ale tam, gdzie jest dobra komunikacja publiczna i mając pracę zdalną.
─────────────────────
Nie wiem czy bym mogła od rana do zmierzchu, ale na pewno te zwyczajowe 8h dałabym radę, słuchawki na uszy (audiobooki czy podcasty) i machanie przysłowiową łopatą, a jak wakacje to leżenie dupą do góry na