@kabotyno o tak dziekuj bogu bo ktos popuszcza ci szpary... ja p------e jakie to plytkie. Najlepiej to niech lezy jak deska i trzeba sie cieszyc. Dramatycznie
✨ Autor wpisu (OP): >Starałem się, rozmawiałem z nią o tym kilkukrotnie, wszystko jak głową w ścianę.
@nomysza6666 Czytaj ze zrozumieniem, rozmawiałem z nią na ten temat kilkukrotnie. Nie ma w tych kwestiach poprawy, pierwszy raz spotykam się z taka sytuacją. W poprzednich związkach dziewczyny same pchały się do loda, tak samo nie musiałem im przypominać o koronkowej bieliźnie itd...
@mirko_anonim: zmień babę. Po przerobieniu parunastu partnerek potwierdzam że jak lasce się podobasz to nie ma oporów przed lodem oraz ma ochotę zawsze i wszędzie. Moje przyjaciółki też mi przyznały rację z kobiecego punktu widzenia. Nie podobasz jej się na tyle aby szalała. Będzie tylko gorzej.
Taka ciekawostka: jak byłem mały to pokazali mnie w programie super niania xdd Ogólnie to zbyt wiele nie pamiętam, ale może byliby jacyś chętni do poczytania co sie tam działo xd
Rozmowa nic nie da, a jeśli sformalizujesz związek to prawdopodobnie będzie gorzej.
@nomysza6666 Czytaj ze zrozumieniem, rozmawiałem z nią na ten temat kilkukrotnie. Nie ma w tych kwestiach poprawy, pierwszy raz spotykam się z taka sytuacją. W poprzednich związkach dziewczyny same pchały się do loda, tak samo nie musiałem im przypominać o koronkowej bieliźnie itd...
──────────
Nie podobasz jej się na tyle aby szalała. Będzie tylko gorzej.
@mirko_anonim: przyczyna nr 1