Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego polska to chory kraj i polakom blizej do zwierzat niz do ludzi moja opinia na podstsawie wydarzen tylko z tego tygodnia:
1 Na placu do streetoworkoutu pelno dzieciakow, pomimo regulaminu ze od 14 r.z. Na zwrocenie uwagi rodzicom zeby dzieci sie zachowywaly albo niech ida na plac zabaw zawsze ten sam argument A TO TWOJE? TO JEST WSPOLNE! CZLOWIEKU! CO TY SOBIE WYOBRAZASZ!
2 Ide sobie po dosc dzikim zielonym terenie, wszedzie pelno butelek, smieci, pelno pijacych ludzi, widze dwoch typow ktorzy pija i wyrzucaja szklane butelki za siebie. Na zwrocenie uwagi argument: W---------J!
3 Polozony nowy chodnik pod blokiem, zrobione parkometry zeby nie wjezdzac na chodnik. Oczywiscie wjezdzaja na chodnik tam gdzie sie da niszczac plyty, ktore sie rozchodza.
4 Ocieplaja mi budynek teraz i zaczynaja przed 7 rano. N----------a mlotami, wiertarkami, najglosniej jak sie da przez 30min, do konca dnia cisza XD
5 Zaproponowano w moim bloku zmiane ogrzewania z gazowego na miejskie ale ludzie sie nie zgodzili bo taniej im gaz wychodzi czyt. nie ogrzewaja i nie serwisuja piecow.
#zalesie #gorzkiezale #polska

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Polska i Polacy piszesz z dużej.

1) Wylegitymowałeś ich, że wiesz, że mieli poniżej 14 r.ż., albo wezwałeś policję / straż miejską / gminną do wylegitymowania? Nie sądzę.

2) Aha, czyli ogół Polaków oceniasz po 2 menelach. Swoją drogą, tak się tym przejąłeś, a czy wezwałaś do nich policję / straż miejską / gminną? Nie wydaje mi
  • Odpowiedz