Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim byłem z laską, która ciągoty do identycznych zachowań, ale stawiałem granice. Koniec końców wylądowała w psychiatryku ze zdiagnozowanym borderem xD
  • Odpowiedz
stado wykopowych diagnostów piwnicznych już zwarte i gotowe. "Border".... jprdle.

@mirko_anonim: pogoń ją jak ci nie odpowiada.
Możesz jej to zakomunikować (wprost: "nie pisz do mnie więcej") albo zghostować. W obu przypadkach odcinasz ją. Nie odpowiadasz na wiadomości, nie odbierasz telefonów, nie wchodzisz w żadne dyskusje, nie spotykasz się, ignorujesz. Wyszukaj sobie w googlu "Grey rocking technika szarego kamienia".

To co piszesz, że robi, to nie lovebombing, tylko kontrola: zdalnie kieruje tym co
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): To nie żadne zaburzenia tylko braki w odpowiednim wychowaniu, zachowuje się jak dzieciak bo po pierwsze czuje się pewnie jak dzieciak, nie zamknięte dzieciństwo i wejście w dorosłość tak się właśnie objawia , a po drugie nikt jej pewnie nie pokazał jak zachowuje się dorosła osoba. Wejście w dorosłość w normalnym środowisku odbywa się stopniowo od najmłodszych lat, wystarczy że któryś z rodziców opóźnia dzieciaka w rozwoju i
  • Odpowiedz