Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie mam z kim podrozowac i zastanawiam sie nad samotnym wyjazdem do Wloch. Nie znosze sam podrozowac ale wymyslilem sobie, ze odpale tam tindera i sobie z kims pochodze na miejscu(?) Dobry pomysl czy glupi? W polsce mam sporo par wiec to nie powinien byc problem ale czy ktos bedzie chcial mi pokazac miasto? Tego sie obawiam. Nie zalezy mi na podbojach tylko niezobowiazujacych spacerach bardziej.
#podroze #podrozujzwykopem #tinder

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Równie dobrze możesz wziąć sobie pokój w jakimś spoko hostelu, gdzie można spotkać wielu podróżujących w pojedynkę i się tam z kimś zgadać
  • Odpowiedz
Mój kolega tak oprowadzał po Warszawie obcokrajowców, ale nie był znajdowany przez tindera, ta aplikacja się nazywała jakoś inaczej i była specjalnie pod to stworzona. Niestety nazwy tego nie pamiętam.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja kiedyś korzystałam z Couchsurfingu i to było spoko, bo np. po Wilnie odprowadzały mnie dwie laski z tamtąd i było całkiem spoko (akurat miałam że 12h przerwy między busami. Możesz spróbować jeszcze na jakichś grupkach podróżniczych rzucić temat czy jest ktoś chętny wyskoczyć na miasto razem, bo akurat będziesz sam i szukasz towarzystwa. Też widziałam sporo takich postów i ludzie się tam łapali na jakieś piwko czy wspólne
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @DrGreen_2 mocna projekcja cipcia. Kupe swiata zwiedzilem, zawsze organizowalem te wyjazdy od a do z... Zawsze zabieralem swoje dziewczyny. Bo jest razniej, bo mam z kim porozmawiac, bo mam z kim wymienic doswiadczenia. Ale projektuj dalej intselu
@karokrakow tez korzystalem ale to zbyt zobowiazujace dla mnie, bo spisz u tych ludzi lub umawiasz sie na spedzanie czasu, czesto byli meczacy, opowiadali o swoich podbojach swiata,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @programista15cm mam jechsc sam zeby udowodnic ograniczonemu umyslowo wykopkowi ze moge to zrobic? Po prostu wiecej frajdy mam gdy podrozuje z kims. Tak ciezko to zrozumiec geniuszu? Moge byc na diecie czokoszokowej bez problemu ale wole jesc inne rzeczy... Chryste co za buce tutaj

·
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mógłbyś napisać równie dobrze, ze weselej by było podróżować mogąc sobie popalać here, bo przecież to oczywiste, ze tak jest przyjemniej...

Po prostu jesteś uzależnienie od takiego schematu i współczuję że nie umiesz podróżować sam, ale kiedyś może dorośniesz i się nauczysz.
  • Odpowiedz
to opowiedz nam jak to jest smutny czlowieku

@DrGreen_2: nie masz do kogo się odezwać (nie liczy się zagadanie do obcego czy zamówienie coś w knajpie), zwiedzasz ciągle samemu. Wszędzie dookoła pary/rodziny
  • Odpowiedz
@technojezus: widzisz to co chesz widziec, dookola tyle samo samotnych podroznikow, mozesz poznac mnostwo fantastyczncyh ludzi, wszytsko zalezy od nastawienia i checi, najlawtiej jezt szukac negatywnych opcji dlaczego jest gorzej
  • Odpowiedz