Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +228
Dzień 7
I tak oto minął dzień 7. Ostatni dzień z większych upałów . I wreszcie koniec terrorów przypominających pustynię . Tego dnia widziałem 3 razy węże , w tym raz grzechotnika który na mnie grzechotał . Musiałem go obejść bokiem . Mam już wrażenie że te dni się zlewają i sam już nie wiem co kiedy robiłem . Możliwe że to chwilowo też koniec miejsc gdzie są problemy z wodą. Udało
I tak oto minął dzień 7. Ostatni dzień z większych upałów . I wreszcie koniec terrorów przypominających pustynię . Tego dnia widziałem 3 razy węże , w tym raz grzechotnika który na mnie grzechotał . Musiałem go obejść bokiem . Mam już wrażenie że te dni się zlewają i sam już nie wiem co kiedy robiłem . Możliwe że to chwilowo też koniec miejsc gdzie są problemy z wodą. Udało
źródło: IMG_2692
Pobierz

lubie-sernik +83
Przed przeprowadzką do #tajlandia byłem się dziś zaszczepić na: wściekliznę, dur brzuszny, WZW a, tężec, polio, krztusiec i błonice.
Na razie zapłaciłem 880 zł. Jeszcze będę się szczepił za tydzień dwoma szczepionkami.
#sernikpodrozuje - obserwuj by być na bieżąco z moją przeprowadzką do Azji
#podroze #azja #zdrowie #szczepienia
Na razie zapłaciłem 880 zł. Jeszcze będę się szczepił za tydzień dwoma szczepionkami.
#sernikpodrozuje - obserwuj by być na bieżąco z moją przeprowadzką do Azji
#podroze #azja #zdrowie #szczepienia
źródło: 1000055240
Pobierz

W porownaiu do klubu czy nawet galerii handlowej czy bulwarow to jest kosmos.
Na tinderze z morda 6/10 to musisz pogadac z 100-250 profilami zeby umoczyc, zajmie Ci to 10-25x wiecej czasu na samo pisanie, bo przeciez oczywiste, ze fizyucznie to zajmie 2-3 tygodnie zanim to zrealizujesz
@Pasterz30: buhahahah no nie ma nic gorszego dla przegrywa niz nieudane podejscie XDDDDD
ku rwa sie platek sniegu zesral, co on bedzie myslal o sobie jka kobieta bedzie o nim zle myslala?
SAMO ocena to okrymoron
@Pasterz30: przypadkiem tylko to konkretnie przekonanie jest glownym zrodlem twoich problemow emocjonalnych XD
ktos sobie radzi dobrze, ale zle, bo inaczej i nie wazne ze ma normalne relacje z kobietami (ma kolezanki, przyjaciolki, zwiazki, kochankI)- grunt ze to nie spelnia twoich dziecinnych wizji albo jego kobiety sa nie dosc instagramowe / czy modelkowe wg Twojej oceny.
zamiast sie doktoryzowac z eksperymentow tinderowych
idz nad wisle na bulwary i zobacz ilu typow z morda 4-6/10 siedzi lub spaceruje z dziewczynami
podpowiem CI - tak wielu, ze nie nadazysz copeowac czemu tak jest i zrozumiesz, ze nie mozliwe zeby wszyscy byli tak bogaci / mieli wielkie fiuty albo huy wie co jeszcze co im kompensuje