mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
13
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
czescmampytanie
14
kabotyno
7
adamssson
@mirko_anonim: przyzwyczajaj się, z czasem zrobisz kalkulację i wyjdzie ci że 10min wątpliwej przyjemności nie jest warte całego wysiłku i wyjaśnisz fredowi że szkoda się usztywniać
6
Eugeniusz_Zua
4
3k1m
@mirko_anonim:
Tymczasem zboczone majtki
3
czescmampytanie
problem jest taki, że jeśli kobieta powie, że jej coś w łóżku nie pasuje to część facetów uważa to za cios w kruche ego, stąd może wynikać brak rozmów.

@Noonecares123:

- facet jasno nie określa tego czego chce -> reee trzeba rozmawiać, KO-MU-NI-KA-CJA, jak chcesz minimum wysiłku to musisz poprosić
- kobieta jasno nie określa tego czego chce -> oj jaka biedna, na pewno bała się reakcji, wina faceta i jego
3
CloudSpanner
Mówi, że jestem przystojny i mnie chwali itp itd ale w praktyce nie odczuwac tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@mirko_anonim: Stara dobra prawda brzmi:

Talk is cheap.

Gadanie, że jesteś przystojny i pochwały nic nie kosztuje i trwa 2 sekundy. Zrobienie czegoś dla partnera wymaga już więcej zaangażowania ale jak widać na to się już nie łapiesz.
3
Nill0n
2
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
2
czescmampytanie
2
N.....3
2
czescmampytanie
nie wiemy co kolega robi dla swojej partnerki,

@Noonecares123: tyle że to nie jest żadnym usprawiedliwieniem w tej sytuacji. jak laska ma problem, to wg waszej maksymy powinna z nim o tym porozmawiać i poprosić go żeby się bardziej starał, a nie że się na nim potajemnie odgrywa i tak sobie trwają w kółku s----------a.

zresztą tu serio nie ma wielkiej filozofii, jak facet jest wartościowy dla kobiety (i ona
2
czescmampytanie
2
a.....a
a.....a
1
grzes_wu
a jego różowa nie jest spontaniczna jak @analna_dewastatorka
1
a.....a
a.....a
1
grzes_wu
@analna_dewastatorka: i tak się długo nie naparadowalas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
mirko_anonim
✨ Autor wpisu (OP): @kabotyno A co za różnica co nas kręci skoro nie ma niczego z jej strony xD Nawet próby czegokolwiek, zainteresowania. No spoko ja mogę kupić elegancką bielizne ale nie w tym jest problem. Jakoś inne różowe potrafią się postarać dla partnera. To z bielizną to tylko przykład, nie jest mi do niczego potrzebna

@kosmita Zapamietam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

──
1
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
1
czescmampytanie
1