Aktywne Wpisy

r5678 +666
To po uj jest to okno życia?
To według systemu lepiej jakby zabiła i zakopała aby nikt nie wiedział
#polska
To według systemu lepiej jakby zabiła i zakopała aby nikt nie wiedział
#polska
źródło: Screenshot_20260422_181333_X
Pobierz
daretti877 +13
#gielda udało sie komuś z kapitału 20 000 zl dojść na giełdzie do jakis sensownych kwot i wyjść z biedy? Jestem podłamany brakiem efektu skali i klepaniem biedy

Siema, druga połówka chce zmienić pracę z korpo na coś spokojniejszego, nie chce wracać z macierzyńskiego do starej firmy. Rozumiem ją. Ja mam stałą pracę i firmę więc celujemy w budżetówkę, chodzi jej przede wszystkim o stabilność . Patrzała na służby mundurowe ale niestety wszelkie szkolenia kilkumiesięczne odpadają przy dzieciach. Mieszkamy w mieście wojewódzkim. Ma studia wyższe może pracować w urzędzie w kilku działach ale jednak 5k+ dobrze by było gdyby miała a w urzędzie to można pomarzyć. Może zrobić podyplomowke w razie potrzeby.
Czy ktoś wie gdzie można się zaczepić?
#pracbaza #zmianapracy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Nasz ty rozum i godnosc czlowieka zeby ludziom w twarz takie rzeczy pisac?
Skad wy to ja nawet nie... Hihi.
Tylko baba w wojsku to będzie mieć szwedzki stoł (kiełbaski w każdym rozmiarze i kolorze) więc osobiście bym odradzał
Z kolei w takiej administracji państwowej, to siedlisko żmij i zara zaczniej psioczyc slangiem Grażynek.
Może niech pozostanie tą Anetka z HRu?
Problem w rodzaju "jak zarobić i się nie narobić". Niech idzie na bootcamp #programowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo