@mirko_anonim: za moich czasow dalo sie poderwac jakies swieze 18tki na jedna nocke, ale potem wypadlem z domyslnego filtru i teraz tylko da sie przez pierwsze ~2 tygodnie az przeklikam sie przez wszystkie profile
bo nie macie ze sobą nic wspólnego i żadna chwila czy sytuacja was nie łączy. Ciężko mówić o poznawaniu przez internet, gdzie w większości to nie poznawanie a wymienianie bezsensownych wiadomości z nudów i przesuwanie bez celu profili.
@mirko_anonim: Dlatego właśnie jest miejsce na opis profilu. Sama miałam tylko konto na sympatii lata temu i udało mi się z niej wynieść znajomość z człowiekiem, z którym miałam te same zainteresowania.
tindery nie zastąpią poznawania na żywo typu na ulicy, przez znajomych, w szkole, w pracy, w kolejce, na imprezie, itd. Poznawanie przez internet zawsze będzie nienaturalne, bo nie macie ze sobą nic wspólnego
@mirko_anonim: przecież nikt nie decyduje się na ślub po samym pisaniu na tinderze, ktoś podoba Ci się z ryja, ma fajny opis to po kilku wiadomościach idziesz się spotkać na żywo i wtedy oceniasz tak samo jak
@mirko_anonim: Po pierwsze tam 70 czy 80 procent użytkowników to faceci więc i tak nie ma to sensu. Największy sens to ma jak masz równowage płci i wiesz że dziewczyna jest singielką bo w klubie już pare razy udało mi się z liścia dostać za podrywanie . Ale właśnie największa równowaga płci byla w szkole tylko że w szkole skupiałem się na całkiem innych rzeczach niż dziewczyny . Na ten
Czy wiecie że kupując kosiarkę nie macie władzy nad czasem w którym kosi, a producent sprzedaje wam urządzenie którego prace sam kontroluje i wyznacza wam limit dzienny :D #kosiarki #ogrod
@mirko_anonim: ok oski
@mirko_anonim: Dlatego właśnie jest miejsce na opis profilu. Sama miałam tylko konto na sympatii lata temu i udało mi się z niej wynieść znajomość z człowiekiem, z którym miałam te same zainteresowania.
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: przecież nikt nie decyduje się na ślub po samym pisaniu na tinderze, ktoś podoba Ci się z ryja, ma fajny opis to po kilku wiadomościach idziesz się spotkać na żywo i wtedy oceniasz tak samo jak
@mirko_anonim: Jak nie masz cech, które odpychają od ciebie płeć przeciwną to tak. One działają tak samo na tinderze i w innych sytuacjach.
Jak ktoś jest normalny to prędzej czy później pozna kogos na Tinderze tak samo jak mógłby to zrobić poza nim.