Aktywne Wpisy

Dorciqch +271
#ogrodnictwo jedna rabata postanowiła zrobić igrzyska śmierci xD niech wygra najlepszy. Zachęcam do typowania kto wygra. Nagrodą jest satysfakcja z dobrej znajomości siły chwastów xD
źródło: 1000046833
Pobierz
cocklush69 +36
#blackpill
Mam taką koleżankę Edytę, samotną matkę z 12letnią rezolutną córką. Fajna dziewczyna, prawie 40letnia ale fajna. Założyła tindera i próbowała sobie kogoś znaleźć. Sparowalo ją z jakimś typkiem który pierwsze co do niej napisał to coś w stylu "co k---o, wyskakalas się i teraz szukasz betabankomatu?" Edyta straciła męża w wypadku, zabił go pijany kierowca. Blackpill to nie tylko pretekst do gejowskiego wnikliwego oglądania zdjęć przystojnych mężczyzn, to także
Mam taką koleżankę Edytę, samotną matkę z 12letnią rezolutną córką. Fajna dziewczyna, prawie 40letnia ale fajna. Założyła tindera i próbowała sobie kogoś znaleźć. Sparowalo ją z jakimś typkiem który pierwsze co do niej napisał to coś w stylu "co k---o, wyskakalas się i teraz szukasz betabankomatu?" Edyta straciła męża w wypadku, zabił go pijany kierowca. Blackpill to nie tylko pretekst do gejowskiego wnikliwego oglądania zdjęć przystojnych mężczyzn, to także

Jaki jest sens istnienia (de facto) niemoderowanych serwisów takich jak wykop skoro są one wykorzystywane do propagowania teorii spiskowych, propagandy krajów autorytarnych?
Idea nieskrępowanej wymiana myśli pomiędzy użytkownikami jest już w praktyce niemożliwa bowiem serwisy takie jak ten zostały opanowane przez radykałów, autystyków, psychopatów i propagandystów.
Nie wiem dlaczego udajemy, że istnienie takich miejsc ma sens.
#przemyslenia #socjologia #internet
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: bo czasami są też śmieszne obrazki
@mirko_anonim: istnienie takich wpisów jak Twój nie ma sensu, jak nie chcesz to nie wchodź i nie czytaj
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
Telegram mnie zniechęcił całkowicie od idei anonimowego niekontrolowanego przez nikogo internetu, to co się tam odp#rdala woła o wojnę nuklearną.
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero