Aktywne Wpisy
mandanda +26
W ogóle wytłumaczy ktoś kim właściwie był ten Epstein? lol Bo to, że był finansistą i miał firmę konsultingową, która zarządzała majątkami kilku znanych ludzi to można wyczytać z neta. Moje pytanie brzmi, kim był, że te całe elity do niego lgnęły? XD Przecież typ nie był żadnym Bezosem, tylko "szeregowym" multimilionerem, pewnie w Texasie czy Kalifornii jest z kilkuset bogatszych i żaden Musk, czy Gates nawet pewnie nie szuka z nimi

r5678 +170

Powrót do domku, na dzień mamy.
Ponad 25 godzin jazdy z przerwami prawie 92 tysięcy obrotów korbą i walką sam z sobą. No też kilku kawach i dwóch bochenków chleba z masłem orzechowym.
Był deszcz, grad, ale też słonko oraz gwiaździste niebo i cały czas prawie z górki. Odwiedziłem znajomego, zjadłem pyszne danie. W nocy się jechało super, nad ranem mały kryzys. Złamałem kolejną barierę swoją i zastanawiam się co się teraz wydarzy.
Po sześciu godzinach od powrotu jestem jeszcze trochę nagrzany, palą nóżki, bolą rączki. Zadowolony jestem z tyłeczka, jechałem na dwie pary spodenek. Jedne z ciucholandu za 15zl bodajże piankowe a drugie z neta budżetowe i to bardzo ale żelowe.
Pozdrawiam, powoli jeść pić i do przodu.
#rowerowyrownik
Skrypt | Statystyki
źródło: Screenshot_20240526-103323
PobierzBrawo, szacun. Tyłka zazdroszczę szczególnie. Mnie po 50 km niemiłosiernie już boli
źródło: temp_file8601142298104107674
Pobierz