Wytłumaczcie mi, dlaczego miałbym chcieć mieć dziecko z kobietą która jest po karuzeli i ma ponad 30 lat, a która w latach swojej młodości gdy wychodziłem z inicjatywą, to byłem przez nie olewany, a #rozowepadki wybierały tych imprezowych bad boyów?
@mirko_anonim: Czemu ktos ma Ci to wytlumaczyc, tak jakbys myslal ze jestem niesamowitym dawca materialu genetycznego? Ja po 2 zdaniach raczej bym Ci odradzal wchodzenie w zwiazek z kimkolwiek, dopoki nie naprawisz sobie glowy.
Na swiecie jest 7 miliardow ludzi, a Ty dochodzisz do wniosku ze nie bedziesz sie wiazal z zadna kobieta, i zalisz sie, bo te 2-3 ktore Ci sie podobaly na Twojej drodze, nie odwzajemniły uczucia? :)
Anonim (nie OP): Uwielbiam ten wysmrodkowy argument o karuzeli kutang. Żadna was nie chce to atakujecie te kobiety. Spuszczaj się w skarpetę. Nikt nie będzie żałował.
Wytłumaczcie mi, dlaczego miałbym chcieć mieć dziecko z kobietą która jest po karuzeli i ma ponad 30 lat, a która w latach swojej młodości gdy wychodziłem z inicjatywą, to byłem przez nie olewany, a #rozowepadki wybierały tych imprezowych bad boyów?
@mirko_anonim: nie musisz. w sumie brzmisz jak przegryw, wiec lepiej nie przekazuj genów
Anonim (nie OP): Zatem kobieta, która tylko raz miała chłopaka i była z nim w związku wiele lat, to już odpad. Można być kobietą, która jest po 30 i miała 0 lub 1 partnera, nie żadnego bad boya, a i tak zostaje się bez szans na założenie rodziny. Przykre, ale chyba to prawda, bo od kilku lat jestem sama, niewidoczna dla facetów, pewnie wolą młode insta Julki, które są dynamiczne i
dlaczego miałbym chcieć mieć dziecko z kobietą która jest po karuzeli i ma ponad 30 lat
@mirko_anonim: Bo młodsze lub z mniejszym przebiegiem nie zwracają na ciebie uwagi i na żaden inny związek po prostu nie masz szans. Możesz się tez np. w takiej zakochać ( ͡°͜ʖ͡°)
mieć dziecko z kobietą która jest po karuzeli i ma ponad 30 lat, a która w latach swojej młodości [...] wybierały tych imprezowych bad boyów?
@mirko_anonim: zawsze mnie śmieszy jak jakiś przegryw wrzuci taki wysryw bez swoich mizoginistycznych tagów i potem się zderza ze ścianą, że nikt go nie głaszcze po jajkach tylko po nim jadą ( ͡°͜ʖ͡°)
@mirko_anonim: Gdybyś żył beztrosku i miałbyś dostęp do ons/fwb z super dziewczynami to byś korzystał, a potem jakbyś chciał się już ustatkować zwracałbyś uwagę na co innego u dziewczyn. Po prostu one się tak zachowują, bo mogłoby i okazja tutaj czyni złodzieja - tak jak chady sobie bzykają bo też mogliby to robić. ;)
@mirko_anonim: ach te mityczne 30latki, które miały dziesiątki chadów, a teraz nie mają nikogo i szukają naprędce do zapłodnienia, jakie one są natrętne, wręcz nie dają spokoju incelom.
#demografia #pytanie #kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Na swiecie jest 7 miliardow ludzi, a Ty dochodzisz do wniosku ze nie bedziesz sie wiazal z zadna kobieta, i zalisz sie, bo te 2-3 ktore Ci sie podobaly na Twojej drodze, nie odwzajemniły uczucia? :)
@BornInSmokes: Ale ten czas leci, juz od roku czy dwóch jest 8 mld.
─────────────────────
@mirko_anonim: nie musisz. w sumie brzmisz jak przegryw, wiec lepiej nie przekazuj genów
@wiesiu2: społeczeństwo mnie zmusza, nazywając mnie piotrusiem panem, facecikiem, niedojrzałym gnojkiem itd.
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: Bo młodsze lub z mniejszym przebiegiem nie zwracają na ciebie uwagi i na żaden inny związek po prostu nie masz szans. Możesz się tez np. w takiej zakochać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
@mirko_anonim: zawsze mnie śmieszy jak jakiś przegryw wrzuci taki wysryw bez swoich mizoginistycznych tagów i potem się zderza ze ścianą, że nikt go nie głaszcze po jajkach tylko po nim jadą ( ͡° ͜ʖ ͡°)