Aktywne Wpisy

Co w sytuacji, kiedy kobieta zarabia więcej w związku? Jak się z tym czujecie?
W ankiecie uwzględniamy tylko sytuację, w której #rozowepaski zarabiają więcej od #niebieskiepaski
#ankieta #pracbaza #zwiazki
W ankiecie uwzględniamy tylko sytuację, w której #rozowepaski zarabiają więcej od #niebieskiepaski
#ankieta #pracbaza #zwiazki
Jaka różnica zarobków między kobietą a mężczyzną może doprowadzić do rozpadu związku:
- 1-2 k 35.7% (95)
- 3-4 k 10.9% (29)
- 5-7 k 9.4% (25)
- 8-10 k 4.5% (12)
- powyżej 10 k 39.5% (105)

BFyre +61
Koledzy, dostaliśmy z różową od moich rodziców 200k do wkładu własnego na dom. Kasę muszę wpłacić dopiero za jakieś dwa tygodnie. Jakieś porady inwestycyjne żeby w tym czasie na tym zarobić? Nigdy nie inwestowałem, ale szybko się uczę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda
#gielda

#przegrywpo30 #rozwojosobisty #zycie #zmeczenie
Niedługo czterdziestka a ja niewiele osiągnąłem, jednocześnie sił do dalszej walki mam coraz mniej. Dzień za dniem umyka na takiej sobie pracy, zmęczeniu i myślach, co będzie dalej. Znacie jakieś ciekawe kanały youtube lub strony o ustawieniu mentalnym na kolejne lata, żeby powoli, rozsądnie, bez nadmiernego "spalania energii" której pozostało niewiele, osiągnąć coś sensownego. Mam geny długowieczności, dziadkowie żyli po dziewięćdziesiąt lat, więc być może czeka mnie to samo.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Przykładowo memiczne już "bieganie" z rana choćby 15-30 min., kilka razy w tygodniu, bardziej Ci pomoże niż pochłonięcie 100 p--------o książek "motywacyjnych".
Konsumpcja tego typu materiałów to forma prokrastynacji i iluzja rozwoju.
Ileż to ja życia zmarnowałem kiedyś na czytanie/słuchanie takich g*wien jako młody, naiwny człowiek...
Wydaje się, że szukasz jakiejś magicznej piguły.
jakbym już miał coś polecić to obczaj takie tematy jak buddyzm czy stoicyzm
─────────────────────
·