Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

azmel +3
Proszę, pomóżcie mi. Mogę odwdzięczyć się jedynie plusem. Potrzebuję od każdego z was jednego tytułu książki, którą waszym zdaniem należy przeczytać w życiu, książki która wniosła coś do życia lub przy której fajnie spędziliście czas. Jeśli dacie więcej niż jeden tytuł, to wspaniale. Tak po prostu, szukam inspiracji, pomocy. Damy radę?
#ksiazki #czytajzwykopem #literatura
#ksiazki #czytajzwykopem #literatura

Mirki czy to jest jakiś fejk? ( ͡° ʖ̯ ͡°) napisała do mnie pewna różowa na instagramie, chyba świeżo założyła konto, bo tylko trzy zdjęcia wrzucone w tym samym czasie w jakości jakby zrobione ziemniakiem ¯_(ツ)/¯ nie mam profilowego, mam ustawiony profil prywatny, więc musi wysłać mi zaproszenie, a ja musze zaakceptować by mogła do mnie napisać, ale zaakceptowałem. Chce sie spotkać i poznać xD niby jest polką i pochodzi z Lublina, ale aktualnie mieszka i pracuje w Berlinie. W opisie ma "doświadcz polski" i flaga Indonezji xD co to za konto i czego chce? Nie pyta o żadną kase tylko normalnie pisze, ale wyczuwam fejka i tak
¯_(ツ)/¯
#pytanie #randkujzwykopem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Notatka moderatora: xD
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: jeszcze nie. To się nazywa socjotechnika. W parę tygodni naciągnie cie na bilet na lot do Polski i zniknie xD
( ͡° ͜ʖ ͡°) czego może chcieć? Ot zwykle sie poznać? A zdjęcia robione ziemniakiem ¯_(ツ)_/¯
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
źródło: image
Pobierz─────────────────────
─────────────────────
@mirko_anonim: zdjęcie ukradzione, celowo w taki sposób wrzucone, aby algorytm nie wykrył
Scam na 100%