Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Do osób pracujących w home office. Jak powstrzymujecie się przed ciągłym lenistwem, słuchaniem muzy, sprzątaniem mieszkania czy już zerkaniem na własnego lapka i odpalaniem tam wykopu czy stron dla dorosłych i traceniem na nie czasu? Bo ja w home office to pracuje średnio 2.5 godziny dziennie (czasem mniej), poza tym się obijam. Nie wyobrażam sobie pracować 8 godzin non stop. #praca #pracbaza PS jestem w takim stanie mentalnym, że ciężko z łóżka wstać i trzeba się do tego maksymalnie zmuszać, ciężko wyjść spod prysznica, ubrać się. Do wszystkiego muszę się zmuszać i mnie męczy.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Bo ja w home office to pracuje średnio 2.5 godziny dziennie

@mirko_anonim: nawet dużo.

ważne żeby robota była zrobiona, a ile na to poświęcisz to inna sprawa. Czasem to lenistwo męczy bardziej niż robota ;)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie walczymy. Muzyki słucham cały czas podczas pracy, co w tym złego? Odpalam komputer na 8 godzin dziennie i robię sobie w trakcie dnia przerwy na sprzątanie, gotowanie, granie na PS4 jak jest luźniejszy dzień.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): A dowozisz co trzeba i nikt nie ma pretensji?

To o co chodzi?

Firmie zależy na tym żebyś dowiózł im rozwiązanie i zarobił hajs, a nie wyrobił normę.
  • Odpowiedz