Aktywne Wpisy

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

kecyc +172
Zaraz egzamin na prawko C. Kurde stres jest, niby człowiek umie jeździć ale stres jak ta lala.

Czy to możliwe, że średnia cena za m2 w #krakow osiągnie 15k? Przecież gdyby tak się stało (a Polacy uwielbiają okrągłe kwoty) to ludzie wyjdą na ulicę i paraliż miasta na dobre tygodnie.
#nieruchomosci #kredythipoteczny #mieszkanie #kredyt #gospodarka
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Żyjesz w bańce informacyjnej - wchodzisz i tag i wszyscy wiedzą jakie są średnie cen i większość osób chce kupić lub niedawno kupiło nieruchomość. A nawet jeśli nie, to interesuje ich ta tematyka.
W realnym życiu różnica jest taka, że kupić nieruchomość chce jakiś nieduży procent populacji i ktoś kto mieszka w tym przykładowym Krakowie
@pp93: No mi dziadek strzelił, że on to w okolicy gdzie szukałem działki to by kupił całe pole i coś ogarniał. Lekko wyprowadziłem go z błędu, że tam ziemia już jest w znikomych ilościach (MPZP wyciął na rolę - w granicach miasta, geniusze...) w cenach 250-500zł/m2, zależy czy duża, czy już pocięta