✨️ Obserwuj #mirkoanonim Jaki nowy telefon dotykowy z systemem #android do 300zł byłby najlepszy? Jestem naprawdę bardzo mało wymagający, ważne aby był to jak najpopularniejszy model w tym przedziale cenowym. #technologia #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #telefon
@mirko_anonim: No tak jak ci wyżej napisałem. Jeśli to przejściowy telefon na pół roku to wytrzymasz, ale po tym czasie to będzie udręka - zwiechy, freezy, konieczne rebooty, no i oczywiście sam telefon będzie zamulał jak jasny uj.
✨️ Autor wpisu (OP): @fizzly Tylko do przeglądania pogody i trasy w ciężarówce, bo niczego innego nie mam. Na razie to będzie mój najsoldniejszy dotychczasowy telefon xD Tęsknię mocno za budową i produkcją.
Anonim (nie OP): Zwiększ budżet około dwa razy - od 500 zł ma promocjach można wyrwać dużo lepsze modele. Takich za 300 po prostu się nie opłaca kupować.
@mirko_anonim: telefon z Android Go edition, powinien być przystępny cenowo. To system zoptymalizowany do tanich, mało wydajnych telefonów, więc jakoś to powinno działać 😜 przykładowe
Hej Mirki i Mirabelki. Chwalę się nowym autem ( ͡°͜ʖ͡°) Audi A3 1.5 150KM. Póki co jeździ się super. Katalogowo - 190k, cenowo z ok 20% rabatem wyszło minimalnie ponad 150k. #motoryzacja #audi
Jaki nowy telefon dotykowy z systemem #android do 300zł byłby najlepszy? Jestem naprawdę bardzo mało wymagający, ważne aby był to jak najpopularniejszy model w tym przedziale cenowym.
#technologia #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #telefon
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
─────────────────────
─────────────────────