Aktywne Wpisy

Mck_98 +215
źródło: 1000043101
Pobierz
ketiow +48
Nigdy więcej nic nie wystawiam przez przesyłkę olx XD Sprzedałem maca studio wszystko wylogowane i usunięte gotowe do sprzedaży. Chłop kupuje i po odebraniu zaczyna mi wciskać farmazony, że paragonu nie ma ale hitem jest, że uważa, że nie da się kliknąć dalej przy aktywacji i ma cegłę. Jak myślicie będzie próba wyłudzenia z pomocą supportu olx? Jak dobrze, że nagrałem pakowanie i resetowanie gdzie widać, że wszystko działa…. #olx
źródło: IMG_3065
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
nie czuję potrzeby posiadania drugiej połówki, nie czuję się z tym źle, mogę robić 1001 rzeczy tylko po to by mieć z tego satysfakcję i nie muszę się tym dzielić z nikim
każdy jest inny, ale jednak mój przypadek pokazuje, że się da
@steppenwolf12: pewnie po prostu miałeś babę i wiesz jak to wygląda xD stąd cenisz sobie bycie niezależnym od nikogo. Te posty jak OPa raczej głownie piszą ludzie, którzy nigdy nie mieli drugiej połówki i idealizują związek.
@Hetmanow: w takim razie wystarczy lecieć na filipiny albo do afryki i tam spłodzić sobie gówniaki. Depresja jak ręką odjął. Dzieki pan doktor ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: youre-depressed-because-you-stay-in-your-bedroom-all-day-instead-of-traveling-the-world-cool-now-im-depressed-in-egypt
PobierzMiałem kobiete, wiele lat, teraz jestem rozwodnikiem.
I co z tego, że mam multum czasu, co z tego, ze moge robic co chce i kiedy chce. W pojedynke to nie ma sensu, a i nawet przezywanie emocji, dobrych czy złych, jest tylko w wersji demo.
Fakt, bedac w zwiazku, nie raz chcialem, żeby wszyacy dali mi juz spokój, no ale wszedzie
Ludzie rzucają się na karierę której nie lubią i siłkę, bo taka moda i potem takie rzeczy piszą.
Ja sobie robię w IT które lubiłem już od podstawówki i cały czas mnie jara praca w technologiach, a zamiast siłki mam swoje ulubione sporty które uprawiam, bo to dla mnie frajda i przyjemność, a rozwój mięśni to jedynie
Zawsze jak opiwiadam znajomym (tym dalszym) o moich wycieczkach do Norwegii, gdy pytają "a z kim" i mówię że sam, to odwalają cyrki z poinformowaniem mnie że współczują ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jedna eks nawet stwierdziła że towar nienormalne xd
ale 90% procent życia jestem sam, związki trwały z reguły pół roku