✨️ Obserwuj #mirkoanonim Bardzo ładne lekarki / prawniczki nadają się do długoterminowego związku, czy lepiej nie ryzykować? #zwiazki #tinder #niebieskiepaski
@mirko_anonim: nadają się, ale w głowie mogą się kręcić różne rzeczy. Pielęgniarkę bierz jak masz dylemat. Kolega znalazł dentystkę i jakoś im się układa.
@mirko_anonim: lekarki są specyficzne. trochę takie zbyt "przyziemne" ja na moje gusta. prawniczki to z drugiej strony ego top, corpo bitch, rich lifestyle i te sprawy. jaki ci takie rzeczy nie przeszkadzają to czemu nie.
@Qullion: na jednym etacie raczej kokosów nie ma, a sama praca ultra niewdzięczna i męcząca. samo to ze ktoś w obecnej sytuacji wybiera taki zawód (mimo ze społecznie potrzebny i ktoś go musi robić) to red flag.
@czescmampytanie: 7k to nie jest taka zła kasa. Z resztą jak wybierasz laskę dla kasy i to jest jedyny wyznacznik dobrego wspólnego życia to tylko pogratulować. Sam pracuje na budowie, zarabiam podobnie, ale to nie kasa się liczy na pierwszym miejscu.
@czescmampytanie: ale piszesz o męczącym i niewdzięcznym zawodzie. W rzeczywistości nie ma tragedii, a są możliwości. Lepsza taka pielęgniarka niż korpodziunia z jakimś debilnym mniemaniem o sobie.
Jak ktoś lubi to czemu nie. Gdy w domu kilka osób już pracuje w służbie zdrowia to naturalny wybór. Dzieci potem mogą wybrać podobnie i dobrze żyć.
Anonim (nie OP): Nie. Co do prawnikow: Większość adwokatów, radców itd to psychopaci z domieszką narcyzmu. Nigdy nie będziesz "enough" dla prawniczki ale też one nigdy nie będą szczęśliwe. Bo będą chciały zawsze kogoś lepszego i bogatszego od siebie czyli najczęściej pracoholika narcyza.
Co do lekarek: Większość ma god complex i ciągle "podziwiajcie mnie" . Brak empatii i chcą żebyś ciągle się zachwycał jaka ona jest
Bardzo ładne lekarki / prawniczki nadają się do długoterminowego związku, czy lepiej nie ryzykować?
#zwiazki #tinder #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Qullion: to chyba najgorszy wybór z możliwych.
Z resztą jak wybierasz laskę dla kasy i to jest jedyny wyznacznik dobrego wspólnego życia to tylko pogratulować.
Sam pracuje na budowie, zarabiam podobnie, ale to nie kasa się liczy na pierwszym miejscu.
@Qullion: nigdzie tak nie napisałem.
W rzeczywistości nie ma tragedii, a są możliwości. Lepsza taka pielęgniarka niż korpodziunia z jakimś debilnym mniemaniem o sobie.
Jak ktoś lubi to czemu nie. Gdy w domu kilka osób już pracuje w służbie zdrowia to naturalny wybór. Dzieci potem mogą wybrać podobnie i dobrze żyć.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Co do prawnikow:
Większość adwokatów, radców itd to psychopaci z domieszką narcyzmu. Nigdy nie będziesz "enough" dla prawniczki ale też one nigdy nie będą szczęśliwe. Bo będą chciały zawsze kogoś lepszego i bogatszego od siebie czyli najczęściej pracoholika narcyza.
Co do lekarek:
Większość ma god complex i ciągle "podziwiajcie mnie" . Brak empatii i chcą żebyś ciągle się zachwycał jaka ona jest
j----y słownik Microsoftu, miałem na myśli że prawniczek nie rozważam