Aktywne Wpisy

MonazoPL +97
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
future_taylor +472

Mirki gdzie tu jest haczyk? ¯_(ツ)_/¯ bo dałem sie chyba zrobić na szaro. Krótkie td;lr założyłem konto w jakieś apce z kryptowalutami tzw portfel, bo rozdaja bonusy dla nowych
Ale wymagają depozytu i tym od reflinku deklarował, że zrobi za mnie wzamian za połowe tego bonusu. Bonusu było cos 10$ ale była też druga apka z bonusem 20$ i musiałes mu podać dane do konta ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale konta nie ukradł i hajs wypłacił mi blikiem na konto i mam jego dane, które sie zgadzają z jego imieniem i nazwiskiem na fb, ponadto ma w galerii swoje stare zdjęcia oraz aktualne ze swoją córką, wiec profil wydaje sie legit. No i za pierwsze konto normalnie zapłacił zgodnie z tym jak sie ugadaliśmy, ale przy drugim zaczęły sie schody, depozyt zrobił, ale chciał użyczyć ode mnie to konto na 3 dni za dodatkowy $$ i za calość mialo byc 60 zł, ale pierwsze 3 dychy zapłacil od razu, z drugim już nie tylko wodził za nos, ze juz robi blik od ub środy do dzis, a co chwila wymyslal, ze tu do szpitala sie dostal, tu jest poza domem, tu mu konto bloknęli bo limit przekroczyl, a jeszcze typ mnie o--------ł, ze mam czelność pytac domagac sie o swoje xD
Konto dalej mam. O co mu chodzi? Czemu nie chce zapłacic?
#pytanie #oszukujo #scam
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim