Aktywne Wpisy
retromirek +506
W ciągu zaledwie kilku lat pochowałem całą swoją najbliższą rodzinę. Zostałem na świecie zupełnie sam, mając pod opieką dorastające dziecko. Robię za ojca, matkę i tarczę ochronną.
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc

repiv +11

Mój narzeczony do mnie przeklina i zwraca się w chamski sposób. Wcześniej było to rzucone "spier!@#laj" w trakcie kłótni, które wybaczałam, aż do dzisiaj, gdzie usłyszałam od niego, że jestem "popier!@#ona". W moim rodzinnym domu nigdy się do siebie nie przeklinało, nikt nigdy mnie tak nie nazwał. Zawsze wybaczałam jego odzywki, ale tym razem coś we mnie pękło, nie chce mi się z nim rozmawiać ani nie wyobrażam sobie dalszego bycia z kimś, kto mnie tak traktuje. Nie wiem co mam robić
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim gdyby tylko istniało jakieś logiczne rozwiązanie
@mirko_anonim: zastanów się czy jesteś "po pierd olona", bo jak jesteś to o co Ci chodzi ? ¯\(ツ)/¯
@mimochodem: lepsze pytanie czy zwróciła uwagę czemu tak powiedział
źródło: image_picker_D26F2EC1-8C60-4425-B929-48044916977B-89094-00000F18978E87C3
Pobierz─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
Ale ty na to za miękka w uszach jesteś więc skul się jak zwykle i daj sobie płuc w mordę
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
W związku z moją byłą narzeczoną też tak bywało. Z tym że jeśli już z mojej strony padały takie haniebne słowa, ktorych się na maxa wstydzę, to było to na zasadzie pięknym za nadobne.
Wydaje mi się, że można nad tym pracować, jeśli jest wola dwóch osób, bo serio, takie słowne zeszmacenie partnera to nie jest nic przyjemnego także dla rzucajacego takie słowa, ja się po czymś takim
Droga jest tylko w jedną stronę jeśli jesteś normalna i nie chcesz toksyny w życiu.