Nic mnie tak nie wku®wia, jak krytykowanie tzw. „rozdawnictwa”, które i tak jest małe w porównaniu z cywilizowaną Europą. Jest tyle, żeczy których można się uczepić Tuska, a ludzie mają pretensje o jedną rzecz, którą robi dobrze.
Nic mnie tak nie wku®wia, jak krytykowanie tzw. „rozdawnictwa”, które i tak jest małe w porównaniu z cywilizowaną Europą. Jest tyle, żeczy których można się uczepić Tuska, a ludzie mają pretensje o jedną rzecz, którą robi dobrze.
Kiedy w końcu zrozumiecie że żeby rozdawać to trzeba mieć z czego, tamte kraje ue mają z czego rozdawać, a ty to popierając zapłacisz prędzej czy później tego konsekwencje
> Nic mnie tak nie wku®wia, jak krytykowanie tzw. „rozdawnictwa”, które i tak jest małe w porównaniu z cywilizowaną Europą. Jest tyle, żeczy których można się uczepić Tuska, a ludzie mają pretensje o
Dziś o 1 w nocy walkę z rakiem przegrał mój tata, mój stworzyciel oraz mój największy fan. Tato dziękuję Ci za wszystko. Cieszę się że zdążyłem sie z Tobą pożegnać #zalesie
Byłeś głupcem i będziesz głupcem.
@mirko_anonim: Trudno żeby tak nie było, skoro teraz wychodzą na jaw pisowskie afery z poprzednich ośmiu lat.
dobra próba panie Darku
@AlexBrown:
Kiedy w końcu zrozumiecie że żeby rozdawać to trzeba mieć z czego, tamte kraje ue mają z czego rozdawać, a ty to popierając zapłacisz prędzej czy później tego konsekwencje